Product

Ηθοποιός αμέσου δράσεως

Product

Ηθοποιός, σκιά και φως

Ηθοποιός χωρίς αυλαία

Κωδικός:
195223
Description: 

Μέσα σε ένα αντίξοο περιβάλλον και με σκληρές συνθήκες ζωής, ο αναγνώστης παρακολουθεί, από την παιδική ηλικία, τη συγκρότηση της προσωπικότητας ενός καθημερινού ανθρώπου.

Αυτός λοιπόν, ως ηθοποιός πλέον, μας αφαιρεί την αυλαία για να εισέλθουμε ως τα παρασκήνια της τέχνης γιατί όχι και της ζωής!

Με μια εκ βαθέων εξομολόγηση απομυθοποιείται ο λαμπερός κόσμος των θεατρίνων και η ζωή παίρνει τη δέουσα αξία της.

14,60 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μέσα σε ένα αντίξοο περιβάλλον και με σκληρές συνθήκες ζωής, ο αναγνώστης παρακολουθεί, από την παιδική ηλικία, τη συγκρότηση της προσωπικότητας ενός καθημερινού ανθρώπου. Αυτός λοιπόν, ως ηθοποιός πλέον, μας αφαιρεί την αυλαία για να εισέλθουμε ως τα παρασκήνια της τέχνης γιατί όχι και της ζωής! Με μια εκ βαθέων εξομολόγηση απομυθοποιείται ο λαμπερός κόσμος των θεατρίνων και η ζωή παίρνει τη δέουσα αξία της. Πολλές προσωπικές δραματικές στιγμές του αναγνώστη μπορεί και να ταυτίζονται με βιωματικές καταστάσεις ενός ηθοποιού, όπως παραστατικά καταγράφονται σ' αυτό το βιβλίο ζωής και καριέρας. Τέλος ο αγώνας με την ιδεολογία στην τέχνη και η δυναμική αντιμετώπιση δραματικών γεγονότων, ίσως, δίνει κουράγιο κι ελπίδα σε απελπισμένους ανθρώπους, σε μια εποχή έκπτωσης των αξιών.
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-694-194-9
Book pages: 
304
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-694-194-9
Book pages: 
304
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο