Product

Ημερολόγιο 2010: Άγιον Όρος

Product

Ημερολόγιο 2010: Αποστολή πλανήτης Γη

Ημερολόγιο 2010: Αθήνα

Κωδικός:
147337
Description: 

Το φωτογραφικό ημερολόγιο της Αθήνας ακολουθείτα βήματα ενός σύγχρονου περιηγητή στα σημαντικά σημεία της πρωτεύουσας της Ελλάδας.

Το ημερολόγιο στηρίζεται σε συγκεκριμένες διαδρομές και θεάσεις ενός οδοιπόρου μιας πόλης στην οποία συνυπάρχουν το αρχαίο με το σύγχρονο, το κοσμοπολίτικο με το παραδοσιακό.

Περιγράφει οπτικά μια πόλη έτοιμη να δείξει αυτό που ήταν και αυτό που παραμένει, από το κέντρο της πόλης έως την περιφέρεια, από το αρχαιολογικό και ιστορικό κέντρο έως τις περιοχές της Αττικής γης.

17,42 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το φωτογραφικό ημερολόγιο της Αθήνας ακολουθείτα βήματα ενός σύγχρονου περιηγητή στα σημαντικά σημεία της πρωτεύουσας της Ελλάδας. Το ημερολόγιο στηρίζεται σε συγκεκριμένες διαδρομές και θεάσεις ενός οδοιπόρου μιας πόλης στην οποία συνυπάρχουν το αρχαίο με το σύγχρονο, το κοσμοπολίτικο με το παραδοσιακό. Περιγράφει οπτικά μια πόλη έτοιμη να δείξει αυτό που ήταν και αυτό που παραμένει, από το κέντρο της πόλης έως την περιφέρεια, από το αρχαιολογικό και ιστορικό κέντρο έως τις περιοχές της Αττικής γης. Ο αναγνώστης του ημερολογίου παρακολουθεί συγκεκριμένες "βόλτες" από λεωφόρους και σοκάκια, από εντυπωσιακά οικήματα σε χώρους συνάντησης και χαλάρωσης, από τα δημόσια κτίρια σε ιδιωτικές κατοικίες με χαρακτήρα, από πλατείες σε παραλίες και αρχαιολογικούς χώρους. Οι μοναδικές φωτογραφίες, της συλλογής μεταφέρουν συγχρόνως τη γαλήνη του ιστορικού χαρακτήρα της πόλης και τη βουή της σύγχρονης ζωής της. (από τον πρόλογο του εκδότη)
Subtitle: 
Η Αθήνα του χθες και του σήμερα
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-464-079-8
Book pages: 
140
Book Dimensions: 
23χ25
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Subtitle: 
Η Αθήνα του χθες και του σήμερα
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-464-079-8
Book pages: 
140
Book Dimensions: 
23χ25
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο