Product

Ημερολόγιο ενός πατέρα 3: "Μπαμπά, τι είναι το σεξ;"

Product

Ημερολόγιο ενός χρόνου που δεν πέρασε

Ημερολόγιο ενός πατέρα 3: "Μπαμπά, τι είναι το σεξ;"

Κωδικός:
142519
Manufacturer: 
Description: 

Πώς να μιλήσουμε στα παιδιά για το σεξ; Πώς θ' αντιμετωπίσουμε την εισβολή της τηλεόρασης στο σπίτι μας; Αλλά και τι πρέπει να γνωρίζουμε για τους υπολογιστές και το διαδίκτυο;

8,10 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πώς να μιλήσουμε στα παιδιά για το σεξ; Πώς θ' αντιμετωπίσουμε την εισβολή της τηλεόρασης στο σπίτι μας; Αλλά και τι πρέπει να γνωρίζουμε για τους υπολογιστές και το διαδίκτυο; Ο Κώστας Στοφόρος, γνωστός δημοσιογράφος και... ευτυχής πατέρας τριών παιδιών στο τρίτο Ημερολόγιό του προσεγγίζει θέματα της καθημερινότητας. Με αμεσότητα, σπαρταριστούς διαλόγους και αρκετή δόση χιούμορ δίνει πολύτιμες συμβουλές για σημαντικά ζητήματα, όπως η σχέση ανάμεσα στ' αδέλφια και η αντιμετώπιση της ζήλιας. Εξηγεί πώς η σχέση με τη γιαγιά και τον παππού θα γίνει πιο αρμονική και γιατί η Ζωρζ Σαρή μιλά για την "υπό κατάργησιν γιαγιά". Το νέο βιβλίο της επιτυχημένης σειρά "Δίπλα στο παιδί" σας βοηθά να μάθετε σωστά το ρόλο του γονιού, ώστε να προσφέρετε στο παιδί σας την καθοδήγηση που τόσο έχει ανάγκη.
Subtitle: 
…και άλλες ιστορίες οικογενειακής τρέλας
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-218-595-3
Book pages: 
194
Book Dimensions: 
19χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Κώστας Στοφόρος σπούδασε οικονομικά στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα κινηματογράφου και σεμινάρια για τις νέες Τεχνολογίες, τις Διεθνείς Σχέσεις & τη Δημοσιογραφία. Υπήρξε εκδότης της τοπικών περιοδικών και εφημερίδων. Από το 1990 εργάστηκε στην τηλεόραση ως δημοσιογράφος (Αντέννα, Μέγκα, Άλτερ, Άλφα, ΝΕΤ και ΣΤΑΡ)
Έγραψε το σενάριο και παρουσίασε μια σειρά ντοκιμαντέρ για διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Εργάστηκε στο Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Υπουργείου Παιδείας.
Συνεργάστηκε με πολλά περιοδικά (Ταχυδρόμος, Το Παιδί μου κι Εγώ, Η ζωή με το Παιδί, Παιδί & Νέοι Γονείς, Maison & Decoration κ.α.)
Σήμερα συνεργάζεται με την εφημερίδα Δρόμος, όπου είναι υπεύθυνος πολιτιστικών θεμάτων, με το περιοδικό Votre Beaute, όπου είναι υπεύθυνος για θέματα βιβλίου, με την ιστοσελίδα για τη λογοτεχνία literature.gr κ.α.
Από το φθινόπωρο του 2011 μαζί με τη ζωγράφο Στεφανία Βελδεμίρη δημιούργησαν την Παραμυθοκουζίνα και επισκέπτονται σχολεία, δημιουργούν παραμύθια μαζί με τα παιδιά και πραγματοποιούν σεμινάρια για παιδιά, γονείς και παιδαγωγούς.
Για ένα χρόνο η Παραμυθοκουζίνα έγινε και ραδιοφωνική εκπομπή στον Ifeelkid, ενώ τώρα πραγματοποιεί δράσεις σε συνεργασία με το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης.
Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού-Ηλεκτρονικού Τύπου (ΕΣΠΗΤ).

Subtitle: 
…και άλλες ιστορίες οικογενειακής τρέλας
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-218-595-3
Book pages: 
194
Book Dimensions: 
19χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο