Product

Ημερολόγιο εργασιών του βιοκαλλιεργητή

Product

Ημερολόγιο ευτυχίας 2007

Ημερολόγιο ερωτευμένων

Κωδικός:
79453
Manufacturer: 
Description: 

Το χρονικό ενός έρωτα. Σαράντα μήνες, σαράντα μέρες, σαράντα ώρες, σαράντα δευτερόλεπτα. Ή μήπως σαράντα χρόνια, σαράντα αιώνες; Μια παράξενη αριθμητική των αισθήσεων, όπου προσθέτεις στιγμές, αφαιρείς αναμνήσεις, πολλαπλασιάζεις την επιθυμία, διαιρείς την ηδονή, και το αποτέλεσμα μένει πάντα το ίδιο.
Οι αριθμοί δε μας ένοιαζαν καθόλου. Ο χρόνος είναι ένα μέγεθος που πρέπει συνεχώς να μηδενίζεται.

10,10 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το χρονικό ενός έρωτα. Σαράντα μήνες, σαράντα μέρες, σαράντα ώρες, σαράντα δευτερόλεπτα. Ή μήπως σαράντα χρόνια, σαράντα αιώνες; Μια παράξενη αριθμητική των αισθήσεων, όπου προσθέτεις στιγμές, αφαιρείς αναμνήσεις, πολλαπλασιάζεις την επιθυμία, διαιρείς την ηδονή, και το αποτέλεσμα μένει πάντα το ίδιο. Οι αριθμοί δε μας ένοιαζαν καθόλου. Ο χρόνος είναι ένα μέγεθος που πρέπει συνεχώς να μηδενίζεται. Ως συνήθως, με ρώτησε αν θα τον αγαπώ για πάντα, τι ερώτημα κι αυτό, καίριο κι άπιαστο, κάπως χαζό, μα πάνω απ' όλα μεγαλειώδες. Η διάρκεια είναι ένα παλάτι μυθικών διαστάσεων πάνω σε σαθρά θεμέλια, για να αντέξει, απαιτεί από μας λεπτές κινήσεις και δυναμικούς χειρισμούς. Συγχαρητήρια στα κορμιά μας! Συγχαρητήρια στην ψυχή μας! Τι μένει από το καθημερινό πηγαινέλα του έρωτα; Το καταφύγιο της γραφής, όταν τα σώματα έχουν παλέψει κι έχουν συμφιλιωθεί χωρίς να έχουν μετρήσει τις απώλειες. Ο σωστός χρόνος για να γράψεις ένα ημερολόγιο ερωτευμένων.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-04-2224-9
Book pages: 
156
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ντομινίκ Ρολάν γεννήθηκε στις Βρυξέλες το 1913. Πολυγραφότατη συγγραφέας, δημοσίευσε το πρώτο της μυθιστόρημα "Lesa Marais" (Οι Βάλτοι), με εκδοτική πρωτοβουλία των Ζαν Κοκτό και Μαξ Γιάκομπ, το 1942. Για το έργο της "Le Souffle" (Η Ανάσα), έλαβε το βραβείο Femina το 1952. Το 1988 εκλέχτηκε στη Βασιλική Ακαδημία του Βελγίου, όπου διαδέχτηκε τη Μαργκερίτ Γιουρσενάρ. Ζει στο Παρίσι.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-04-2224-9
Book pages: 
156
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο