Product

Θάνατος, μια αλλαγή ζωτικής σημασίας

Product

Θάνατος! Και μετά, τί;

Θάνατος: Το τίμημα ζωής

Κωδικός:
158379
Description: 

Η κοπέλα που πρωταγωνιστεί στο βιβλίο αυτό δεν πήρε το ζόρικο όνομα Θάνατος εξαιτίας του μαύρου τζιν ή του έντονου μακιγιάζ της.

Είναι στ' αλήθεια ο Θάνατος, ο θεριστής των ψυχών. Όμως η ρομφαία, ο μανδύας και η σκελετική όψη δεν είναι παρά κακόβουλες διαδόσεις. Τίποτα πάνω της δεν είναι σκυθρωπό ή σκοτεινό. Οι απαιτητικοί αναγνώστες το ξέρουν αυτό από το 1989, όταν η κοπέλα πρωτοεμφανίστηκε στο THE SANDMAN, το μηνιαίο περιοδικό του μικρότερου αδελφού της, Μορφέα.

13,41 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η κοπέλα που πρωταγωνιστεί στο βιβλίο αυτό δεν πήρε το ζόρικο όνομα Θάνατος εξαιτίας του μαύρου τζιν ή του έντονου μακιγιάζ της. Είναι στ' αλήθεια ο Θάνατος, ο θεριστής των ψυχών. Όμως η ρομφαία, ο μανδύας και η σκελετική όψη δεν είναι παρά κακόβουλες διαδόσεις. Τίποτα πάνω της δεν είναι σκυθρωπό ή σκοτεινό. Οι απαιτητικοί αναγνώστες το ξέρουν αυτό από το 1989, όταν η κοπέλα πρωτοεμφανίστηκε στο THE SANDMAN, το μηνιαίο περιοδικό του μικρότερου αδελφού της, Μορφέα. Σύντομα η ηρωίδα απέκτησε ζωή και πέρα από το Sandman και πλέον θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους χαρακτήρες της σύγχρονης ένατης τέχνης.
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-306-994-9
Book pages: 
96
Book Dimensions: 
26χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-306-994-9
Book pages: 
96
Book Dimensions: 
26χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο