Product

Θα σου χαρίσω τ' αστέρι μου

Product

Θα στολίσουμε δεντράκι;

Θα στείλω τα μάγια με κούριερ

Κωδικός:
94444
Manufacturer: 
Description: 

"Τι πρέπει να κάνουμε;"
"Να τα βρούμε τα μάγια. Οπωσδήποτε πρέπει να τα βρούμε. Βλέπω πως είναι πολύ κοντά σου θαμμένα. Μέσα στο σπίτι σου, ή κοντά στο σπίτι σου. Κι αφού τα βρούμε, να κάνουμε ένα ασπίδωμα".
"Τι είν' αυτό;"
"Προστασία. Ασπίδα, για να μη σε ξαναπιάσει τίποτα. Όταν είσαι ασπιδωμένη, κανένας δεν μπορεί να σου ξανακάνει μάγια. Δε σε πιάνουν. Μόνο που πρέπει να 'ρθω σπίτι σου. Να ψάξω τους χώρους. Κι άμα τα βρω, να τα καταστρέψω..."
Πάγωσα. "Δηλαδή, υπάρχει και περίπτωση να μη βρεθούν;"

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Τι πρέπει να κάνουμε;" "Να τα βρούμε τα μάγια. Οπωσδήποτε πρέπει να τα βρούμε. Βλέπω πως είναι πολύ κοντά σου θαμμένα. Μέσα στο σπίτι σου, ή κοντά στο σπίτι σου. Κι αφού τα βρούμε, να κάνουμε ένα ασπίδωμα". "Τι είν' αυτό;" "Προστασία. Ασπίδα, για να μη σε ξαναπιάσει τίποτα. Όταν είσαι ασπιδωμένη, κανένας δεν μπορεί να σου ξανακάνει μάγια. Δε σε πιάνουν. Μόνο που πρέπει να 'ρθω σπίτι σου. Να ψάξω τους χώρους. Κι άμα τα βρω, να τα καταστρέψω..." Πάγωσα. "Δηλαδή, υπάρχει και περίπτωση να μη βρεθούν;" "Ένα δέκα τοις εκατό. Και τότε, γράψε αλίμονο. Η Όσουμ όμως σπάνια χάνει... Άμα τα βρω, σώθηκες. Περιμένω να μου πεις..."
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-441-090-3
Book pages: 
244
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Βασίλης Μπουσιώτης γεννήθηκε στα Καλάβρυτα το 1950. Είναι απόφοιτος της Δ.Σ. Εμπορικού Ναυτικού Ασπρόπυργου. Ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο ως αξιωματικός σε δεξαμενόπλοια.
Τη δεκαετία του '80 έζησε μόνιμα στη Βομβάη για μια δεκαετία. Γνωρίζει Αγγλικά. Ερευνά και μελετά παράξενες κοινωνικές συμπεριφορές. Νεαρός, προσπάθησε να γίνει τραγουδιστής ή ηθοποιός, ανεπιτυχώς όμως, γι΄αυτό υπηρέτησε κανονικά τη στρατιωτική του θητεία.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-441-090-3
Book pages: 
244
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο