Product

Θεραπεία της μανιοκαταθλιπτικής νόσου με λίθιο

Product

Θεραπεία της περιτοναϊκής κακοήθειας με τη χρήση ενδοπεριτοναϊκής χημειοθεραπείας και κυτταρομειωτικής χειρουργικής

Θεραπεία της παχυσαρκίας

Κωδικός:
77179
Αuthor: 
Description: 

Το φαινόμενο της παχυσαρκίας έχει λάβει επιδημικές διαστάσεις. Όπως είναι πλέον σήμερα απόλυτο παραδεκτό, η παχυσαρκία αυτή καθ' εαυτήν αποτελεί νόσον με ποικίλες σοβαρές επιπτώσεις.
Η αντιμετώπιση της παχυσαρκίας είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Οι υπάρχουσες στατιστικές ως προς αυτό το σημείο είναι συχνά απογοητευτικές. Εντούτοις η επιστημονική έρευνα μας επιφυλάσσει προσδοκίες και εκπλήξεις. Η κατανόηση του μηχανισμού γενέσεως της παχυσαρκίας αποτελεί τη βάση για την ανάπτυξη αποτελεσματικών θεραπευτικών μέτρων.

20,29 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το φαινόμενο της παχυσαρκίας έχει λάβει επιδημικές διαστάσεις. Όπως είναι πλέον σήμερα απόλυτο παραδεκτό, η παχυσαρκία αυτή καθ' εαυτήν αποτελεί νόσον με ποικίλες σοβαρές επιπτώσεις. Η αντιμετώπιση της παχυσαρκίας είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Οι υπάρχουσες στατιστικές ως προς αυτό το σημείο είναι συχνά απογοητευτικές. Εντούτοις η επιστημονική έρευνα μας επιφυλάσσει προσδοκίες και εκπλήξεις. Η κατανόηση του μηχανισμού γενέσεως της παχυσαρκίας αποτελεί τη βάση για την ανάπτυξη αποτελεσματικών θεραπευτικών μέτρων. Το ανά χείρας βιβλίο αποτελεί μία σύγχρονη εμπεριστατωμένη έκδοση που αναφέρεται τη θεραπεία της παχυσαρκίας. Το βιβλίο χαρακτηρίζεται από επιστημονικότητα και παροχή πολλών χρήσιμων πληροφοριών κατά εποπτικό τρόπο. Γι' αυτό πιστεύω ότι αυτό θα αποτελέσει ένα πολύ χρήσιμο βοήθημα για τους ιατρούς κάθε ειδικότητας, τους διαιτολόγους αλλά και το κοινόν. [...]
Subtitle: 
Σύγχρονες προοπτικές
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-394-186-7
Book pages: 
125
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Σύγχρονες προοπτικές
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-394-186-7
Book pages: 
125
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο