Product

Θεραπεύοντας την κατάθλιψη

Product

Θεραπεύοντας το εσωτερικό παιδί, το υποσυνείδητο και τις κυτταρικές μας μνήμες

Θεραπεύοντας τις περασμένες ζωές μας

Κωδικός:
150511
Αuthor: 
Description: 

Σχεδόν τριάντα χρόνια πριν μια έντονη μνήμη περασμένης ζωής, έστειλε τον Δρα Ρότζερ Γούλτζερ σε ένα εκπληκτικό ταξίδι ζωής - καταμεσίς στην αιματηρή Αλβιγενσιανή Σταυροφορία (Albigensian Crusade), εναντίον των Καθαρών, σαν ένας αιμοσταγής μισθοφόρος στρατιώτης στην Γαλλία του 13ου αιώνα. Παρόλο που αυτή η πρωτοφανής μνήμη ερχόταν σε αντιπαράθεση με ο,τιδήποτε είχε εκπαιδευτεί σαν ψυχοθεραπευτής και Γιουγκικός αναλυτής, ο Δρ. Γούλτζερ αναγνώρισε μια ισχυρή θεραπευτική ανακάλυψη: ότι οι ιστορίες περασμένων ζωών μπορούν να θεραπεύσουν προβλήματα της παρούσας ζωής.

19,99 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σχεδόν τριάντα χρόνια πριν μια έντονη μνήμη περασμένης ζωής, έστειλε τον Δρα Ρότζερ Γούλτζερ σε ένα εκπληκτικό ταξίδι ζωής - καταμεσίς στην αιματηρή Αλβιγενσιανή Σταυροφορία (Albigensian Crusade), εναντίον των Καθαρών, σαν ένας αιμοσταγής μισθοφόρος στρατιώτης στην Γαλλία του 13ου αιώνα. Παρόλο που αυτή η πρωτοφανής μνήμη ερχόταν σε αντιπαράθεση με ο,τιδήποτε είχε εκπαιδευτεί σαν ψυχοθεραπευτής και Γιουγκικός αναλυτής, ο Δρ. Γούλτζερ αναγνώρισε μια ισχυρή θεραπευτική ανακάλυψη: ότι οι ιστορίες περασμένων ζωών μπορούν να θεραπεύσουν προβλήματα της παρούσας ζωής. Το βιβλίο θεραπεύοντας τις περασμένες ζωές μας, διδάσκει τα ουσιώδη της "Τεχνικής Βαθείας Μνήμης) (Deep Memory Process, DMP) του Γούλτζερ - ένα ασφαλές και δυναμικό σύστημα τεχνικών που έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους. Μαζί του, θα διερευνήσετε: - Συναρπαστικές αφηγήσεις πελατών από περασμένες ζωές και τις σημερινές συνέπειες - Τα βασικά σημάδια και συμπτώματα από τραύματα περασμένων ζωών - Ενορατική γνώση επί των φαινομένων της μετενσάρκωσης και του κάρμα, απ' όλο τον κόσμο - Συγκεκριμένες τεχνικές αναδρομής σε περασμένες ζωές για την απελευθέρωση θυμού, ντροπής, αυτο-επίκρισης, και περιοριστικών συμπεριφορών, που επιμένουν από περασμένες ζωές - Πώς να σταχυολογήσετε στοιχεία για το πρότυπο και το σκοπό της ζωής σας από ενδείξεις περασμένων ζωών, και πολλά περισσότερα. "Για να γνωρίσουμε ποιοι είμαστε, πρέπει πρώτα να γνωρίσουμε ποιοι είμασταν", διδάσκει ο Ρότζερ Γούλτζερ. Το βιβλίο "Θεραπεύοντας τις περασμένες ζωές μας" παρέχει έναν εκπληκτικό οδηγό, βασισμένο σε πολυετή έρευνα, για να αποκτήσουμε πρόσβαση σε μια πηγή εσώτερης καθοδήγησης - εκεί όπου οι χαμένες ιστορίες του παρελθόντος μας, καθίστανται τα θεραπευτικά και αυτογνωστικά εργαλεία του παρόντος.
Subtitle: 
Εξερευνώντας τις πολλές ζωές της ψυχής
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-9415-01-6
Book pages: 
152
Book Dimensions: 
22χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Δρ. Ρότζερ Γούλτζερ (Roger Woolger) είναι ένας Γιουγκικός αναλυτής, θεραπευτής - αναδρομέας και επαγγελματίας ομιλητής με πτυχία στην ψυχολογία, τη θρησκειολογία και τη φιλοσοφία από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Μετεκπαιδεύτηκε ως αναλυτής στο Ινστιτούτο C.G. Jung στη Ζυρίχη. Ο Δρ. Γούλτζερ έχει υπηρετήσει ως επισκέπτης καθηγητής στο Κολέγιο Βασσάρ, στο Πανεπιστήμιο Βερμόντ και στο Πανεπιστήμιο Κονκόρντια του Μόντρεαλ. Είναι ο συγγραφέας του κλασσικού βιβλίου "Other Lives, Other Selves" (θεωρείται η καθοριστική εργασία στο πεδίο αυτό), και από κοινού με την Τζέννιφερ Μπάρκερ, του βιβλίου των αρχετύπων "The Goddess Within". Ασκούμενος με αφοσίωση στο διαλογισμό, ο Ρότζερ Γούλτζερ αποτελεί ένα δια βίου μαθητή των αιωνίων φιλοσοφικών διδασκαλιών που ενυπάρχουν στις Σουφικές, Ινδουϊστικές και Χριστιανικές μυστικιστικές παραδόσεις. Παρέχει βιωματικά εργαστήρια και επαγγελματική εκπαίδευση ανά την υφήλίο.

Subtitle: 
Εξερευνώντας τις πολλές ζωές της ψυχής
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-9415-01-6
Book pages: 
152
Book Dimensions: 
22χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο