Product

Θεσμοί "άμεσης δημοκρατίας" στο σύνταγμα

Product

Θεσμοί εποπτείας στο ραδιοτηλεοπτικό σύστημα

Θεσμοί δικαίου Αγίου Όρους

Κωδικός:
149369
Description: 

Το Αγιορειτικό Δίκαιο, ως επιμέρους κλάδος του Εκκλησιαστικού μας Δικαίου, εμφανίζει αναλόγως τον διεπιστημονικό χαρακτήρα του τελευταίου. Έτσι, και η ύλη του Αγιορειτικού Δικαίου συγκροτείται από στοιχεία των υπόλοιπων κλάδων των νομικών μας σπουδών -όπως είναι η ιστορία του δικαίου, το συνταγματικό, διεθνές και ευρωπαϊκό, διοικητικό, αστικό και ποινικό δίκαιο, αλλά και το κανονικό
δίκαιο- τα οποία όμως εδώ προσεγγίζονται και μελετώνται υπό την ξεχωριστή οπτική γωνία της θεσμικής συγκρότησης και διοικητικής οργάνωσης της Αθωνικής Πολιτείας.

17,25 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το Αγιορειτικό Δίκαιο, ως επιμέρους κλάδος του Εκκλησιαστικού μας Δικαίου, εμφανίζει αναλόγως τον διεπιστημονικό χαρακτήρα του τελευταίου. Έτσι, και η ύλη του Αγιορειτικού Δικαίου συγκροτείται από στοιχεία των υπόλοιπων κλάδων των νομικών μας σπουδών -όπως είναι η ιστορία του δικαίου, το συνταγματικό, διεθνές και ευρωπαϊκό, διοικητικό, αστικό και ποινικό δίκαιο, αλλά και το κανονικό δίκαιο- τα οποία όμως εδώ προσεγγίζονται και μελετώνται υπό την ξεχωριστή οπτική γωνία της θεσμικής συγκρότησης και διοικητικής οργάνωσης της Αθωνικής Πολιτείας.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6683-25-7
Book pages: 
190
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Τρίκαλα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6683-25-7
Book pages: 
190
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Τρίκαλα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο