Product

Θεωρία χρήματος

Product

Θεωρία, αξίες και κριτική

Θεωρία χρήματος

Κωδικός:
148983
Description: 

Η νέα έκδοση της θεωρίας χρήματος σκοπεύει αφενός στην περιληπτική παρουσίαση των περισσότερο σημαντικών κεφαλαίων που είχαμε αναλύσει στους δύο τόμους της πρώτης εκδόσεως και αφετέρου στην κάλυψη των εξής θεμάτων του τομέα αυτού της οικονομικής επιστήμης. Α) Της καμπύλης Phillips, β) της υποθέσεως του φυσικού ρυθμού απασχολήσεως - παραγωγής και γ) των ορθολογικών προσδοκιών.

Ελπίζουμε ότι η νέα αυτή έκδοση με την νέα θεματολογία που περιέχει, θα καλύψει κατά καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των σπουδαστών των οικονομικών σχολών.

Θεοφάνης Ε. Μπένος

23,43 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η νέα έκδοση της θεωρίας χρήματος σκοπεύει αφενός στην περιληπτική παρουσίαση των περισσότερο σημαντικών κεφαλαίων που είχαμε αναλύσει στους δύο τόμους της πρώτης εκδόσεως και αφετέρου στην κάλυψη των εξής θεμάτων του τομέα αυτού της οικονομικής επιστήμης. Α) Της καμπύλης Phillips, β) της υποθέσεως του φυσικού ρυθμού απασχολήσεως - παραγωγής και γ) των ορθολογικών προσδοκιών. Ελπίζουμε ότι η νέα αυτή έκδοση με την νέα θεματολογία που περιέχει, θα καλύψει κατά καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των σπουδαστών των οικονομικών σχολών. Θεοφάνης Ε. Μπένος
Publications Date: 
1996
Book ISBN: 
960-8249-01-5
Book pages: 
308
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
1996
Book ISBN: 
960-8249-01-5
Book pages: 
308
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο