Product

Θλιβεροί τροπικοί

Product

Θλιμμένα αγάλματα

Θλιμένοι εραστές

Κωδικός:
78473
Αuthor: 
Description: 

Μια μόνο στιγμή είναι αρκετή για να αδράξει τη ζωή του Αντόνιο, ενός νεαρού μουσικού που ζει στο Παρίσι. Το τηλέφωνο χτυπά και μια φωνή αγωνιώδης από την άλλη άκρη της γραμμής θα τον ρίξει σ' ένα ανελέητο κυνηγητό.
Η φιλία του με τον Ζαν Σαρλ ήταν άρρηκτη ως τη στιγμή που κάνει την εμφάνισή της η Οφηλία. Εκείνη πιστεύει στον έρωτα, ο Ζαν στη φιλία, ο Αντόνιο και στα δύο.

5,96 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μια μόνο στιγμή είναι αρκετή για να αδράξει τη ζωή του Αντόνιο, ενός νεαρού μουσικού που ζει στο Παρίσι. Το τηλέφωνο χτυπά και μια φωνή αγωνιώδης από την άλλη άκρη της γραμμής θα τον ρίξει σ' ένα ανελέητο κυνηγητό. Η φιλία του με τον Ζαν Σαρλ ήταν άρρηκτη ως τη στιγμή που κάνει την εμφάνισή της η Οφηλία. Εκείνη πιστεύει στον έρωτα, ο Ζαν στη φιλία, ο Αντόνιο και στα δύο. «Κυνηγάς τη ζωή ή η ζωή σε κυνηγάει;» είπε η Οφηλία στον Αντόνιο όταν γνωρίστηκαν. Μόνο που τίποτε δεν είναι τόσο απλό και οι δύο χάνονται σ' ένα λαβύρινθο συναισθημάτων, μεγάλων ερώτων και μικρών προδοσιών. Οι Θλιμένοι Εραστές είναι ένα μυθιστόρημα συγκινητικό, βαθιά ανθρώπινο. Η Εουχένια Ρίκο παρασύρει τον αναγνώστη από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα του βιβλίου της με την γλαφυρή, καθαρή γραφή της.
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-7458-58-3
Book pages: 
95
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

H Εουχένια Ρίκο (Αστούριας, 1972) σπούδασε Νομικά και Διεθνείς Σχέσεις στο Οβιέδο, στην Τουλούζη και στις Βρυξέλλες, και έζησε αρκετά χρόνια σε διάφορες χώρες πριν εγκατασταθεί οριστικά στη Μαδρίτη. Έχει εκδώσει αρκετά έργα λογοτεχνίας και έχει αρθρογραφήσει σε πολλά έντυπα.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-7458-58-3
Book pages: 
95
Book Dimensions: 
21χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο