Product

Ιατροσοφία

Product

Ιατροφαρμακευτικό εγκόλπιο 2000

Ιατροσόφιον του δέκατου όγδοου αιώνα

Κωδικός:
181937
Description: 

Ο πανεπιστημιακός καθηγητής γλωσσολογίας Κωνσταντίνος Μηνάς εντόπισε στη βιβλιοθήκη Μ. Εminescu της Ρουμανίας ένα χειρόγραφο ελληνικό Ιατροσόφιον του 18ου αιώνα, το οποίο μετά από σχολαστική έρευνα και μελέτη, το εξέδωσε με γραμματικές, μορφολογικές και συντακτικές παρατηρήσεις, εκτενέστατο γλωσσάριο, ονοματολόγιο, πλούσια βιβλιογραφία και πλήρες ευρετήριο.
Μια πολύτιμη έκδοση για τους μελετητές των ελληνικών χειρογράφων της προεπαναστατικής περιόδου τόσο από γλωσσική όσο κι από γνωσιολογική άποψη, που απευθύνεται σε φιλολόγους, ιστορικούς αλλά και σε ιατρούς, φαρμακοποιούς κ.ά.

28,67 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο πανεπιστημιακός καθηγητής γλωσσολογίας Κωνσταντίνος Μηνάς εντόπισε στη βιβλιοθήκη Μ. Εminescu της Ρουμανίας ένα χειρόγραφο ελληνικό Ιατροσόφιον του 18ου αιώνα, το οποίο μετά από σχολαστική έρευνα και μελέτη, το εξέδωσε με γραμματικές, μορφολογικές και συντακτικές παρατηρήσεις, εκτενέστατο γλωσσάριο, ονοματολόγιο, πλούσια βιβλιογραφία και πλήρες ευρετήριο. Μια πολύτιμη έκδοση για τους μελετητές των ελληνικών χειρογράφων της προεπαναστατικής περιόδου τόσο από γλωσσική όσο κι από γνωσιολογική άποψη, που απευθύνεται σε φιλολόγους, ιστορικούς αλλά και σε ιατρούς, φαρμακοποιούς κ.ά.
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-6712-79-6
Book pages: 
328
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-6712-79-6
Book pages: 
328
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο