Product

Ιησούς

Product

Ιησούς

Ιησούς

Κωδικός:
104564
Manufacturer: 
Description: 

Πέρα από την πίστη, η οποία χαρακτηρίζει τον καθένα χωριστά, έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα ιστορικό ζήτημα: Τι συνέβη πραγματικά πριν από 2000 χρόνια στην Παλαιστίνη; Ο συγγραφέας μάς προσκαλεί εδώ σε μια αληθινά αστυνομική έρευνα. Ήδη από τα πρώτα χρόνια της σύγχρονης επιστημονικής εποχής, μας καταδεικνύει τις πολυάριθμες απόψεις και μελέτες που σχετίζονται με το θέμα της ύπαρξης του Χριστού, καθώς και τη γέννηση μίας από τις τρεις μεγαλύτερες θρησκευτικές μονοθεϊστικές φυσιογνωμίες.
Ακολουθούμε, με τον τρόπο αυτό, βήμα βήμα τη γεμάτη πάθος ιστορία της ίδιας μας της καταγωγής.

19,23 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πέρα από την πίστη, η οποία χαρακτηρίζει τον καθένα χωριστά, έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα ιστορικό ζήτημα: Τι συνέβη πραγματικά πριν από 2000 χρόνια στην Παλαιστίνη; Ο συγγραφέας μάς προσκαλεί εδώ σε μια αληθινά αστυνομική έρευνα. Ήδη από τα πρώτα χρόνια της σύγχρονης επιστημονικής εποχής, μας καταδεικνύει τις πολυάριθμες απόψεις και μελέτες που σχετίζονται με το θέμα της ύπαρξης του Χριστού, καθώς και τη γέννηση μίας από τις τρεις μεγαλύτερες θρησκευτικές μονοθεϊστικές φυσιογνωμίες. Ακολουθούμε, με τον τρόπο αυτό, βήμα βήμα τη γεμάτη πάθος ιστορία της ίδιας μας της καταγωγής.
Subtitle: 
Υπήρξε πραγματικά; Τι λένε οι ιστορικοί
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8151-74-0
Book pages: 
303
Book Dimensions: 
24χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Lionel Rocheman είναι πολυμαθής και βιβλιόφιλος. Είναι μέλος του Συνεδρίου Καρδιναλίων και συγγραφέας, μεταξύ άλλων, δύο αξιοθαύμαστων εργασιών: "Τα χειρόγραφα από τη Ναζαρέτ της Νεκράς Θάλασσας" και "Σημιτικές πηγές και Ινδο-ευρωπαϊκός μύθος".

Subtitle: 
Υπήρξε πραγματικά; Τι λένε οι ιστορικοί
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8151-74-0
Book pages: 
303
Book Dimensions: 
24χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο