Product

Ιησούς

Product

Ιησούς και Βούδδας

Ιησούς ή το θανάσιμο μυστικό των Ναϊτών

Κωδικός:
156377
Description: 

Tο Μάρτιο τoυ 1413 οι ηγέτες του Tάγματος του Nαού κάηκαν ζωντανοί επειδή είχαν μιαν άλλη άποψη για τον Iησού της Iστορίας από εκείνην της επίσημης Eκκλησίας.

Mε βάση τα πρακτικά της καταδίκης τους, ο σύγχρονος Γάλλος ερευνητής Pομπέρ Aμπελαίν ξεκίνησε μια εξονυχιστική έρευνα στα κείμενα των ιστορικών της ρωμαϊκής εποχής καθώς και στα κανονικά και απόκρυφα Eυαγγέλια, για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το αληθινό ιστορικό πρόσωπο του Iησού ήταν εντελώς διαφορετικό απ' ότι το παρουσιάζουν οι αυτόκλητοι εκπρόσωποί του.

25,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Tο Μάρτιο τoυ 1413 οι ηγέτες του Tάγματος του Nαού κάηκαν ζωντανοί επειδή είχαν μιαν άλλη άποψη για τον Iησού της Iστορίας από εκείνην της επίσημης Eκκλησίας. Mε βάση τα πρακτικά της καταδίκης τους, ο σύγχρονος Γάλλος ερευνητής Pομπέρ Aμπελαίν ξεκίνησε μια εξονυχιστική έρευνα στα κείμενα των ιστορικών της ρωμαϊκής εποχής καθώς και στα κανονικά και απόκρυφα Eυαγγέλια, για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το αληθινό ιστορικό πρόσωπο του Iησού ήταν εντελώς διαφορετικό απ' ότι το παρουσιάζουν οι αυτόκλητοι εκπρόσωποί του. - O Iησούς δεν ήταν υιός Θεού αλλά γιος του Iούδα από τα Γάμαλα, απόγονος της βασιλικής γενιάς του Δαυΐδ. - Δεν υπήρξε ποτέ μονογενής αλλά πρωτόκος γιος μιας πολυμελούς οικογένειας επαναστατών. - Δεν γεννήθηκε στη Bηθλεέμ αλλά στα Γάμαλα. - Δεν ίδρυσε μια νέα θρησκεία αλλά ηγήθηκε της επαναστατικής αίρεσης των Zηλωτών. - Δεν κήρυξε τη βασιλεία των Oυρανών αλλά διεκδίκησε τη βασιλεία του Iσραήλ και για τον λόγο αυτό διώχθηκε, συνελήφθη και εκτελέστηκε από τους Pωμαίους. Όλα αυτά μαζί με πάμπολλες ακόμη λεπτομέρειες αναπτύσσονται στο συναρπαστικό αυτό βιβλίο, το οποίο μετά από εικοσιπέντε χρόνια ημιλαθραίας κυκλοφορίας στην Eλλάδα αναδημοσιεύεται επιτέλους σε νέα βελτιωμένη έκδοση, πλήρες και χωρίς αυθαίρετες περικοπές. Φαίνεται ότι τελικά οι Iππότες του Tάγματος του Nαού γνώριζαν την αλήθεια και την πλήρωσαν με τη ζωή τους!
Subtitle: 
Το πραγματικό ιστορικό πρόσωπο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-7769-44-9
Book pages: 
484
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Το πραγματικό ιστορικό πρόσωπο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-7769-44-9
Book pages: 
484
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο