Product

ΙΚΑ

Product

Ικανότητες εκπαιδευτή, τα πρότυπα

Ικανοποίηση

Κωδικός:
131033
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Γιατί τόσες πολλές γυναίκες είναι δυσαρεστημένες από τη σεξουαλική τους ζωή;

Κάτι λείπει. Ή δεν τις ενδιαφέρει πια το σεξ ή τις ενδιαφέρει αλλά δεν μπορούν να διεγερθούν, ή μπορούν να διεγερθούν αλλά δεν διαθέτουν ούτε την επιθυμία ούτε την ενέργεια να φτάσουν ώς το τέλος. Οι σχέσεις τους υποφέρουν. Πολλές αναρωτιούνται τι τους συμβαίνει.

16,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Γιατί τόσες πολλές γυναίκες είναι δυσαρεστημένες από τη σεξουαλική τους ζωή; Κάτι λείπει. Ή δεν τις ενδιαφέρει πια το σεξ ή τις ενδιαφέρει αλλά δεν μπορούν να διεγερθούν, ή μπορούν να διεγερθούν αλλά δεν διαθέτουν ούτε την επιθυμία ούτε την ενέργεια να φτάσουν ώς το τέλος. Οι σχέσεις τους υποφέρουν. Πολλές αναρωτιούνται τι τους συμβαίνει. Σ' αυτό το βιβλίο n Δρ. Κλέιτον αποκαλύπτει κρυφές πτυχές της γυναικείας σεξουαλικότητας που βρίσκονται ριζωμένες στο γυναικείο ψυχισμό και μπορούν να εκτοξεύσουν μια γυναίκα είτε στην ερωτική έκσταση είτε στην απογοήτευση μιας ακόμη αποτυχημένης σχέσης. Μέσ' από συναρπαστικές αληθινές περιπτώσεις γυναικών διερευνά γιατί πολλές γυναίκες προτιμούν να ανεχτούν την έλλειψη ικανοποίησης στο σεξ αντί να τολμήσουν να ζητήσουν από τους συντρόφους τους να τις ικανοποιήσουν· πώς τα θαμμένα συναισθήματα για τεκνοποίηση επηρεάζουν το ερωτικό δυναμικό μιας γυναίκας· και γιατί ένας οργασμός που έρχεται μέσω της συνουσίας είναι το ίδιο "πραγματικός" μ' εκείνον που επιτυγχάνεται με άλλα μέσα. Η Δρ. Κλέιτον ρίχνει φως στις σεξουαλικές συμπεριφορές που έχουν δραματικές επιπτώσεις στα νέα κορίτσια και τις έφηβες, και περιγράφει με λεπτομέρειες πώς η μητρότητα και η εμμηνόπαυση μπορεί να επηρεάσουν, όχι όμως να μειώσουν, τη δυνατότητα μιας γυναίκας να νιώσει σεξουαλική ευχαρίστηση.
Subtitle: 
Γυναίκες, σεξ και η αναζήτηση της επαφής
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-410-505-1
Book pages: 
352
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

H Ανίτα Η. Κλέιτον (Anita H. Clayton, M.D.) είναι καθηγήτρια ψυχιατρικής, κλινικής μαιευτικής και γυναικολογίας στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια. Έχει προεδρεύσει σε είκοσι πέντε πανεπιστημιακές επιτροπές και γράφει συχνά στους New York Times, στη Wall Street Journal και στους Psychiatric Times. Είναι σύζυγος και μητέρα και ζει στο Σάρλοτβιλ της Βιρτζίνια.

Subtitle: 
Γυναίκες, σεξ και η αναζήτηση της επαφής
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-410-505-1
Book pages: 
352
Book Dimensions: 
23χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο