Product

Ιλιάδα Β΄ γυμνασίου

Product

Ιλιάδα η εμή

Ιλιάδα Β΄ γυμνασίου

Κωδικός:
170278
Description: 

Το ψηφιακό βιβλίο της "Ιλιάδας" περιλαμβάνει αναλυτική παρουσίαση της εισαγωγής του σχολικού βιβλίου και τα κείμενα όλων των ραψωδιών της Ιλιάδας, που περιέχονται στο σχολικό βιβλίο και τις περιληπτικές αναδιηγήσεις όλων των ραψωδιών του έπους.

Όλα είναι πλήρως επεξεργασμένα με πληροφορίες για τον ομηρικό κόσμο και οπτικοακουστικό υλικό, σχεδιαγράμματα, καθώς και ερμηνευτική προσέγγιση του κειμένου με βίντεο-προσομοίωση μιας δημιουργικής διδασκαλίας και σχεδιαγράμματα.

19,90 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το ψηφιακό βιβλίο της "Ιλιάδας" περιλαμβάνει αναλυτική παρουσίαση της εισαγωγής του σχολικού βιβλίου και τα κείμενα όλων των ραψωδιών της Ιλιάδας, που περιέχονται στο σχολικό βιβλίο και τις περιληπτικές αναδιηγήσεις όλων των ραψωδιών του έπους. Όλα είναι πλήρως επεξεργασμένα με πληροφορίες για τον ομηρικό κόσμο και οπτικοακουστικό υλικό, σχεδιαγράμματα, καθώς και ερμηνευτική προσέγγιση του κειμένου με βίντεο-προσομοίωση μιας δημιουργικής διδασκαλίας και σχεδιαγράμματα. Περιλαμβάνει, επίσης, ευχάριστες και διαδραστικές δραστηριότητες αυτοαξιολόγησης με οδηγίες για τη λύση τους, διόρθωση των λαθών με εξηγήσεις, εμφάνιση αποτελεσμάτων μετά από κάθε δραστηριότητα, αναφορά προόδου στο τέλος κάθε μαθήματος, βιογραφίες, γλωσσάρι και πολλές δημιουργικές δραστηριότητες.
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-9562-59-0
Publication Place: 
Αθήνα
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-9562-59-0
Publication Place: 
Αθήνα