Product

Ιστορία, θρησκευτικά, μελέτη περιβάλλοντος Γ΄ δημοτικού

Product

Ιστορία, θρησκευτικά, μελέτη περιβάλλοντος Δ΄ δημοτικού

Ιστορία, Θρησκευτικά, Μελέτη περιβάλλοντος Δ΄ δημοτικού

Κωδικός:
145688
Description: 

Το βοήθημα αυτό είναι ένα διαδραστικό πολυβιβλίο, βασισμένο στα αντίστοιχα σχολικά βιβλία της Δ΄τάξης και συνοδεύεται από CD-ROM, που περιέχει διαδραστικές ασκήσεις - παιχνίδια.

Αποτελεί σωστό εργαλείο στα χέρια του μαθητή και είναι γι' αυτόν ένα απαραίτητο βοήθημα, τόσο για το σχολείο, όσο και για το σπίτι.

Καλύπτει πλήρως και συμπληρώνει μεθοδικά τα σχολικά βιβλία. Περιέχει όλες τις απαντήσεις στις ασκήσεις και τις εργασίες των αντίστοιχων σχολικών βιβλίων του μαθητή και των τετραδίων εργασιών της Δ΄τάξης.

10,71 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βοήθημα αυτό είναι ένα διαδραστικό πολυβιβλίο, βασισμένο στα αντίστοιχα σχολικά βιβλία της Δ΄τάξης και συνοδεύεται από CD-ROM, που περιέχει διαδραστικές ασκήσεις - παιχνίδια. Αποτελεί σωστό εργαλείο στα χέρια του μαθητή και είναι γι' αυτόν ένα απαραίτητο βοήθημα, τόσο για το σχολείο, όσο και για το σπίτι. Καλύπτει πλήρως και συμπληρώνει μεθοδικά τα σχολικά βιβλία. Περιέχει όλες τις απαντήσεις στις ασκήσεις και τις εργασίες των αντίστοιχων σχολικών βιβλίων του μαθητή και των τετραδίων εργασιών της Δ΄τάξης.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-299-886-5
Book pages: 
560
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-299-886-5
Book pages: 
560
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο