Product

Ιστορία βιβλιοθηκών του ελληνισμού

Product

Ιστορία βυζαντινού κράτους

Ιστορία βιβλιοθηκών του ελληνισμού

Κωδικός:
85740
Manufacturer: 
Description: 

[...] Στην παρούσα εργασία ιστορούνται οι σημαντικότερες Βιβλιοθήκες του Ελληνισμού συστηματικά και κατά περιόδους: Αρχαιότητα - Μεσαίωνας - Νέοι Χρόνοι.
Η ιστορική ύλη της εργασίας κατανέμεται σε τέσσερα μεγάλα μέρη, δύο από τα οποία αναφέρονται στις Βιβλιοθήκες του Νεότερου Ελληνισμού. Η εργασία αυτή ως αποτέλεσμα της διδασκαλίας μου στο Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του ΤΕΙ Αθήνας είναι μία μικρή συμβολή στη σχετική ελληνική βιβλιογραφία, η οποία παρουσιάζει αρκετές ελλείψεις. [...] (από τον πρόλογο του συγγραφέα)

6,88 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Στην παρούσα εργασία ιστορούνται οι σημαντικότερες Βιβλιοθήκες του Ελληνισμού συστηματικά και κατά περιόδους: Αρχαιότητα - Μεσαίωνας - Νέοι Χρόνοι. Η ιστορική ύλη της εργασίας κατανέμεται σε τέσσερα μεγάλα μέρη, δύο από τα οποία αναφέρονται στις Βιβλιοθήκες του Νεότερου Ελληνισμού. Η εργασία αυτή ως αποτέλεσμα της διδασκαλίας μου στο Τμήμα Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του ΤΕΙ Αθήνας είναι μία μικρή συμβολή στη σχετική ελληνική βιβλιογραφία, η οποία παρουσιάζει αρκετές ελλείψεις. [...] (από τον πρόλογο του συγγραφέα)
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-286-814-7
Book pages: 
184
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Παναγιώτης Νταβαρίνος είναι πτυχιούχος Φιλοσοφίας/Ιστορίας, πτυχιούχος Νομικής και πτυχιούχος Θεολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές και αναγορεύθηκε διδάκτωρ Φιλοσοφίας/Ιστορίας στο Heinrich-Heine Πανεπιστήμιο Duesseldorf Γερμανίας.
Έχει συγγράψει αρκετές επιστημονικές εργασίες. Είναι επίσης σχολικός σύμβουλος Δ.Ε.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-286-814-7
Book pages: 
184
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο