Product

Ιστορίες για τα δικά μου Χριστούγεννα

Product

Ιστορίες για ιππότες

Ιστορίες για δραματοποίηση

Κωδικός:
148069
Description: 

Το βιβλίο αυτό είναι ένας πρακτικός οδηγός, όπου αναλύονται βήμα προς βήμα τα στάδια της δραματοποίησης για παιδιά. Δίνονται έξι έτοιμα σενάρια παραμυθιών με προτάσεις για τρόπους μεταμφίεσης και εύκολες κατασκευές κούκλας και μάσκας. Σας περιμένουν, για να παίξετε ή να δημιουργήσετε μία θεατρική παράσταση με χιούμορ και φαντασία.

Στο CD τα παραμύθια του βιβλίου ζωντανεύουν με θεατρικές φωνές και την όμορφη μουσική του Χρήστου Σταματίου, συνεπαίρνοντας τα παιδιά.
Μπορούν, επίσης, να χρησιμοποιηθούν ως έτοιμο υλικό για παραστάσεις θεάτρου και κουκλοθεάτρου.

18,35 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό είναι ένας πρακτικός οδηγός, όπου αναλύονται βήμα προς βήμα τα στάδια της δραματοποίησης για παιδιά. Δίνονται έξι έτοιμα σενάρια παραμυθιών με προτάσεις για τρόπους μεταμφίεσης και εύκολες κατασκευές κούκλας και μάσκας. Σας περιμένουν, για να παίξετε ή να δημιουργήσετε μία θεατρική παράσταση με χιούμορ και φαντασία. Στο CD τα παραμύθια του βιβλίου ζωντανεύουν με θεατρικές φωνές και την όμορφη μουσική του Χρήστου Σταματίου, συνεπαίρνοντας τα παιδιά. Μπορούν, επίσης, να χρησιμοποιηθούν ως έτοιμο υλικό για παραστάσεις θεάτρου και κουκλοθεάτρου. Τα παραμύθια είναι: Το Παγώνι κι ο Γερανός, Ο Ήλιος κι ο Βοριάς, Το άπληστο ποντικάκι, Το μαγικό χρυσόψαρο, Η χαρά του σχολείου, Ο Τζίτζικας κι ο Μέρμηγκας.
Subtitle: 
Η παιδαγωγική αξία της δραματοποίησης
Publications Date: 
2006
Book pages: 
63
Book Dimensions: 
19χ25
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Η παιδαγωγική αξία της δραματοποίησης
Publications Date: 
2006
Book pages: 
63
Book Dimensions: 
19χ25
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο