Product

Ιστορίες με ταξίδια στο χρόνο 2

Product

Ιστορίες με τον παππού Νικόδημο

Ιστορίες με το κίτρινο μπαλόνι

Κωδικός:
131883
Manufacturer: 
Description: 

Ένα κίτρινο μπαλόνι ξεφεύγει από τα χέρια του μπαλονά και πετά ελεύθερο στα ύψη, γυρεύοντας να ταξιδέψει μακριά και να γνωρίσει τον κόσμο. Πράγματι, στο ταξίδι του θα γνωριστεί με ανθρώπους, με ζώα και φυτά, με το νερό και τον άνεμο, με τη φύση γενικά, θα ζήσει απίστευτες περιπέτειες, θα κάνει φίλους και θα μάθει πάρα πολλά για τον κόσμο μας.
(Τελικά όμως θα μείνει κοντά σ' ένα παιδί...)

6,42 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα κίτρινο μπαλόνι ξεφεύγει από τα χέρια του μπαλονά και πετά ελεύθερο στα ύψη, γυρεύοντας να ταξιδέψει μακριά και να γνωρίσει τον κόσμο. Πράγματι, στο ταξίδι του θα γνωριστεί με ανθρώπους, με ζώα και φυτά, με το νερό και τον άνεμο, με τη φύση γενικά, θα ζήσει απίστευτες περιπέτειες, θα κάνει φίλους και θα μάθει πάρα πολλά για τον κόσμο μας. (Τελικά όμως θα μείνει κοντά σ' ένα παιδί...) Το όμορφο και παράξενο αυτό μπαλόνι, με τις ανησυχίες, τη δίψα για μάθηση, το κέφι και το χιούμορ του, μοιάζει πάρα πολύ στην παιδική ψυχή που όμοια διψά για γνώση, σκέφτεται ελεύθερα, φαντάζεται, ονειρεύεται κι έτσι... ταξιδεύει παντού.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-699-760-Χ
Book pages: 
78
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Φράνση Σταθάτου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Αρσάκειο Ψυχικού, πήρε διπλώματα αγγλικής και γαλλικής γλώσσας και εργάστηκε στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος. Πρωτοεμφανίστηκε στη νεότερη "Διάπλαση των Παίδων". Συνεργάστηκε με διάφορα περιοδικά γράφοντας διηγήματα, χρονογραφήματα, ρεπορτάζ και ταξιδιωτικά κείμενα. Το ταξιδιωτικό της "Οδοιπορικό στην Κρήτη" βραβεύτηκε από την Ένωση Συγγραφέων και Δημοσιογράφων Τουρισμού με το Βραβείο του Ε.Ο.Τ. Επίσης, έλαβε το Α΄ Βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό διηγήματος της Ενώσεως Νέων Ελλήνων Λογοτεχνών. Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την παιδική λογοτεχνία και βραβεύτηκε από την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά, τον Κύκλο του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, το Υπουργείο Πολιτισμού με δύο Κρατικά Βραβεία Παιδικού Θεατρικού Έργου, καθώς και από το Υπουργείο Παιδείας για Αναγνωστικά του Δημοτικού. Συνεργάστηκε με την Ελληνική Ραδιοφωνία και την Τηλεόραση, γράφοντας κείμενα σε εκπομπές για παιδιά. Για χρόνια έγραφε στο παιδικό περιοδικό "Συνεργασία" της ΠΑ.Σ.Ε.Γ.Ε.Σ. Ο Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου την τίμησε με το "Βραβείο Πηνελόπη Δέλτα" για το σύνολο του έργου της και για την προσφορά της στην ελληνική λογοτεχνία.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-699-760-Χ
Book pages: 
78
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο