Product

Ιστορίες που δεν ξεχνιούνται

Product

Ιστορίες που δυναμώνουν την ψυχή

Ιστορίες που δεν πρέπει να ξεχαστούν

Κωδικός:
90952
Manufacturer: 
Description: 

Οι ιστορίες που μας μαγεύουν δεν ξεχνιούνται ποτέ. Ελάτε να μαγευτούμε με τον θαυμαστό τρόπο που το μυαλωμένο ψάρι δίδαξε στον καλοπροαίρετο ψαρά πώς να σέβεται και να απολαμβάνει προστατευτικά το περιβάλλον.
Ελάτε λοιπόν να μαγευτούμε με την ιστορία του άμυαλου κόκορα που παρέσυρε σε οδυνηρές περιπέτειες το φαντασμένο κοκοράκι.
Ελάτε να μαγευτούμε και να ονειρευτούμε τη Λιλού, την εξαίσια νεράιδα που μάχεται όλα τα φαντάσματα και τις δυνάμεις του κακού. Ελάτε να γοητευθούμε από τις όμορφες ιστορίες αυτού του βιβλίου και να μην τις ξεχάσουμε ποτέ.

9,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι ιστορίες που μας μαγεύουν δεν ξεχνιούνται ποτέ. Ελάτε να μαγευτούμε με τον θαυμαστό τρόπο που το μυαλωμένο ψάρι δίδαξε στον καλοπροαίρετο ψαρά πώς να σέβεται και να απολαμβάνει προστατευτικά το περιβάλλον. Ελάτε λοιπόν να μαγευτούμε με την ιστορία του άμυαλου κόκορα που παρέσυρε σε οδυνηρές περιπέτειες το φαντασμένο κοκοράκι. Ελάτε να μαγευτούμε και να ονειρευτούμε τη Λιλού, την εξαίσια νεράιδα που μάχεται όλα τα φαντάσματα και τις δυνάμεις του κακού. Ελάτε να γοητευθούμε από τις όμορφες ιστορίες αυτού του βιβλίου και να μην τις ξεχάσουμε ποτέ.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8340-91-8
Book pages: 
70
Book Dimensions: 
25χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Ηλίας Κεφάλας γεννήθηκε το 1951 στο χωριό Μέλιγος Τρικάλων. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στην Αθήνα, όπου και έζησε από το 1969 έως το 1992. Σήμερα ζει και πάλι στον γενέθλιο τόπο του, παρακολουθώντας φωτογραφικά τη φύση, γράφοντας ποίηση, δοκίμιο και πεζογραφία και ασκώντας λογοτεχνική και εικαστική κριτική, σε περιοδικά λόγου και τέχνης. Ασχολήθηκε με το ραδιόφωνο και περιστασιακά με την τηλεόραση. Μεταφράζει και παρουσιάζει γαλλόφωνους ποιητές. Σε στήλη του περιοδικού "Ευθύνη" δημοσιεύει κριτικές αποτιμήσεις προσώπων και κειμένων της νεοελληνικής γραμματείας, ως ύστερες εντυπώσεις από μια δεύτερη ανάγνωση. Σε πολλές εφημερίδες και περιοδικά ("Αυγή", "Διαβάζω", "Εντευκτήριο", κ.λπ.) παρουσιάζει τις εντυπώσεις τους από τη σύγχρονη λογοτεχνική δημιουργία. Συντελεί στην έκδοση της επιστημονικής επετηρίδας "Τρικαλινά". Συνεργάζεται με τα κυριότερα λογοτεχνικά περιοδικά, όπου φιλοξενούνται ποιήματά του και άλλα κείμενα. Παλαιότερα διακόνησε επισταμένως της κριτική βιβλίου στα περιοδικά "Τομές", "Νέες Τομές", "Διαβάζω" και "Οδός Πανός", όπου φιλοξενήθηκαν περισσότερα από χίλια κείμενά του. Κάποια ποιήματα του έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, ιταλικά και πολωνικά.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-8340-91-8
Book pages: 
70
Book Dimensions: 
25χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο