Product

Ισοβαρική και υπερβαρική οξυγονοθεραπεία

Product

Ισόβια θητεία

Ισόβια δεσμά

Κωδικός:
204161
Description: 

"Αλήθεια και ψέμα... δυο έννοιες αλληλένδετες. Εκεί που σταματάει η μία ξεκινάει η άλλη, μέχρι που έρχεται κάποια στιγμή που δεν μπορείς να τις ξεχωρίσεις και βυθίζεσαι όλο και περισσότερο στη δίνη τους. Τότε η αλήθεια γίνεται ψέμα και το ψέμα αλήθεια...
Η Αθηνά μεταμορφώνεται σε μια αδίστακτη γυναίκα προσπαθώντας να επιβιώσει μέσα σε ένα γάμο που δεν ήθελε ποτέ της.
Ο Μάνος παραδομένος στην τρελή ζήλια του για εκείνη προσπαθεί να της επιβληθεί με τη βία οδηγώντας της στο όριο της τρέλας και των αλλοπρόσαλλων σκέψεων. . .

12,60 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Αλήθεια και ψέμα... δυο έννοιες αλληλένδετες. Εκεί που σταματάει η μία ξεκινάει η άλλη, μέχρι που έρχεται κάποια στιγμή που δεν μπορείς να τις ξεχωρίσεις και βυθίζεσαι όλο και περισσότερο στη δίνη τους. Τότε η αλήθεια γίνεται ψέμα και το ψέμα αλήθεια... Η Αθηνά μεταμορφώνεται σε μια αδίστακτη γυναίκα προσπαθώντας να επιβιώσει μέσα σε ένα γάμο που δεν ήθελε ποτέ της. Ο Μάνος παραδομένος στην τρελή ζήλια του για εκείνη προσπαθεί να της επιβληθεί με τη βία οδηγώντας της στο όριο της τρέλας και των αλλοπρόσαλλων σκέψεων. . . Σανίδα σωτηρίας της ένας έρωτας παράφορος που γνώρισε στο πρόσωπο του Μίρι… Να ήταν άραγε αυτός ο έρωτας της ζωής της που ήρθε για να την βγάλει από την κόλαση που ζούσε τα τελευταία χρόνια; Στο πρόσωπο του Αντρέα, η Αθηνά και ο Μίρι, βρίσκουν τη λύση τους... Μία συναρπαστική ιστορία, βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, που αμφισβητεί τα όρια των ηθικών φραγμών και επαναπροσδιορίζει τις ψυχικές ανοχές του αναγνώστη αλλά και των πρωταγωνιστών."
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
618-81857-1-8
Book pages: 
380
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Βόλος
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
618-81857-1-8
Book pages: 
380
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Βόλος
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο