Product

Κάνω το δικό μου κρασί

Product

Κάνω το δικό μου τυρί και γιαούρτι

Κάνω το δικό μου τσίπουρο

Κωδικός:
43091
Manufacturer: 
Description: 

Εσείς βάλτε την πρώτη ύλη και εμείς θα δείξουμε πώς:
Από σταφύλια θα φτιάξετε τσίπουρο, ούζο, μπράντι, βερμούτ, απόσταγμα σταφυλιών και σταφίδας.
Από ζάχαρη, ρούμι.
Από κριθάρι, ουίσκι, μπέρμπον, βότκα, τζιν.
Από φρούτα, αποστάγματα και λικέρ.
Όλα όσα έχουν γραφτεί σε αυτό το βιβλίο έχουν γίνει στην πράξη και έχουν δοκιμαστεί, κάτι που εγγυάται ότι θα μπορέσετε και εσείς.

10,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Available

Εσείς βάλτε την πρώτη ύλη και εμείς θα δείξουμε πώς: Από σταφύλια θα φτιάξετε τσίπουρο, ούζο, μπράντι, βερμούτ, απόσταγμα σταφυλιών και σταφίδας. Από ζάχαρη, ρούμι. Από κριθάρι, ουίσκι, μπέρμπον, βότκα, τζιν. Από φρούτα, αποστάγματα και λικέρ. Όλα όσα έχουν γραφτεί σε αυτό το βιβλίο έχουν γίνει στην πράξη και έχουν δοκιμαστεί, κάτι που εγγυάται ότι θα μπορέσετε και εσείς.
Subtitle: 
Και άλλα αλκοολούχα ποτά
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-7920-56-2
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Αργύρης Τσακίρης γεννήθηκε το 1954 στο Βόλο. Πήρε τα πτυχία: Χημικού στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Οικονολογίας - Αμπελουργίας και Οργανοληπτικής δοκιμασίας οίνων στο Ινστιτούτο Οινολογίας του Bordeaux. Εργάστηκε 9 χρόνια στην Ελληνική Εταιρία Οίνων και Οινοπνευμάτων και 6 χρόνια στην Ελληνική Ακαδημία Οίνου. Διδάσκει από το 1987 στο Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών του ΤΕΙ Αθήνας. Έχει γράψει τα βιβλία: "Οινολογία, από το σταφύλι στο κρασί", "Ποτογραφία", "Κάνω το δικό μου κρασί", "Κάνω το δικό μου τσίπουρο".
Είναι ένας από τους συγγραφείς των βιβλίων "Alpha wine guide" και "Το βιβλίο του κρασιού".

Subtitle: 
Και άλλα αλκοολούχα ποτά
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-7920-56-2
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο