Product

Κίπερ μια μέρα με ήλιο

Product

Κιραζέ

Κίρα Σίνου

Κωδικός:
135153
Manufacturer: 
Description: 

Με τα 33 βιβλία της Κίρας Σίνου μεγάλωσαν, έμαθαν, ταξίδεψαν και ονειρεύτηκαν γενιές αναγνωστών. Σε καθένα από αυτά τα βιβλία υπάρχει ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα της συγγραφέως. Η ζωή της όμως ήταν τόσο ενδιαφέρουσα, που θα ήταν αδύνατον να τη συνοψίσει κανείς μέσα σε λίγες γραμμές.

9,18 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με τα 33 βιβλία της Κίρας Σίνου μεγάλωσαν, έμαθαν, ταξίδεψαν και ονειρεύτηκαν γενιές αναγνωστών. Σε καθένα από αυτά τα βιβλία υπάρχει ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα της συγγραφέως. Η ζωή της όμως ήταν τόσο ενδιαφέρουσα, που θα ήταν αδύνατον να τη συνοψίσει κανείς μέσα σε λίγες γραμμές. Στο βιβλίο αυτό η ηρωίδα είναι η ίδια η Κίρα Σίνου. Η συγγραφέας που λάτρεψε πραγματικά την παιδική λογοτεχνία, που διαμόρφωσε τα ενδιαφέροντα των παιδιών, που αγαπήθηκε από τους αναγνώστες της όσο λίγοι συγγραφείς. Αλλά και ο άνθρωπος, το κοριτσάκι που ήρθε από τη Ρωσία χωρίς να ξέρει λέξη ελληνικά και μέσα σε λίγο καιρό τα έμαθε τόσο καλά, ώστε τα διηγηματάκια της να δημοσιεύονται στο περιοδικό "Διάπλασις των Παίδων". Σε αυτή την έκδοση περιλαμβάνεται και σημαντικό φωτογραφικό υλικό από το αρχείο της συγγραφέως.
Subtitle: 
Η αγαπημένη σύντροφος των παιδικών μας χρόνων
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-04-3757-2
Book pages: 
110
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Έρικα Αθανασίου αγαπάει να γράφει βιβλία, ενώ εμπειρίες για να τα πλουτίζει αποκομίζει εργαζόμενη ως δημοσιογράφος και ως εκπαιδεύτρια σε Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης. Στη σημερινή Ελλάδα δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποια είναι τα βιοποριστικά της εφόδια. Όσο για τα πνευματικά, έχουν εμπλουτιστεί με ένα πτυχίο από το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), ένα πτυχίο ακορντεόν, πάμπολλα σεμινάρια, ένα μεταπτυχιακό στην "Παραγωγή Βίντεο, Οπτικοακουστικά Μέσα και Κινούμενα Γραφικά" από τη Σχολή Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΤΕΙ Αθηνών.

Subtitle: 
Η αγαπημένη σύντροφος των παιδικών μας χρόνων
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-04-3757-2
Book pages: 
110
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο