Product

Και οι θεοί εγέρασαν;

Product

Και οι κακοί έχουν ψυχή

Και οι κακοί έχουν ψυχή

Κωδικός:
88308
Manufacturer: 
Description: 

Για να διαβάσει κάποιος το βιβλίο προαπαιτούνται τα παρακάτω:
1. Να έχει διαβάσει (παλιά ή πρόσφατα) τα παραμύθια της Κοκκινοσκουφίτσας, της Χιονάτης, της Σταχτοπούτας, της Πεντάμορφης και του Τέρατος, των Τριών Γουρουνιών, των Εφτά Κατσικακιών κτλ.
2. Να μην του έχει απαγορεύσει ο γιατρός τα γέλια...
3. Να έχει φαντασία αεροπλάνο, χιούμορ βαπορίσιο και μυαλό αερόστατο (ανοιχτό όμως).
Χρησιμοποιώντας τα παραδοσιακά υλικά των παλιών καλών παραμυθιών, η Σοφία Παράσχου πλάθει μια σύγχρονη σάτιρα σε δική της χιουμοριστική συνταγή.

7,38 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Για να διαβάσει κάποιος το βιβλίο προαπαιτούνται τα παρακάτω: 1. Να έχει διαβάσει (παλιά ή πρόσφατα) τα παραμύθια της Κοκκινοσκουφίτσας, της Χιονάτης, της Σταχτοπούτας, της Πεντάμορφης και του Τέρατος, των Τριών Γουρουνιών, των Εφτά Κατσικακιών κτλ. 2. Να μην του έχει απαγορεύσει ο γιατρός τα γέλια... 3. Να έχει φαντασία αεροπλάνο, χιούμορ βαπορίσιο και μυαλό αερόστατο (ανοιχτό όμως). Χρησιμοποιώντας τα παραδοσιακά υλικά των παλιών καλών παραμυθιών, η Σοφία Παράσχου πλάθει μια σύγχρονη σάτιρα σε δική της χιουμοριστική συνταγή.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-274-838-9
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Σοφία Παράσχου - Χατζηδημητρίου γεννήθηκε στην Κάρπαθο και ζει στη Νέα Σμύρνη. Σπούδασε αρχαιολογία και ιστορία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και δούλεψε ως φιλόλογος στη Μέση Εκπαίδευση. Έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην ειδίκευση "Διδακτική Γλώσσας-Λογοτεχνία-Θέατρο στην Εκπαίδευση" και διδακτορικό στην Παιδική Λογοτεχνία. Το 2002 έγινε διευθύντρια στο Πειραματικό Γυμνάσιο της Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης και το 2003 έγινε σχολική σύμβουλος φιλολόγων στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, όπου υπηρετεί μέχρι σήμερα. Έχει εκδώσει λογοτεχνικά βιβλία για παιδιά εφήβους και ενηλίκους. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-274-838-9
Book pages: 
159
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο