Product

Και όμως γίνεται

Product

Και όμως δεν τελείωσε το '73

"Και όμως γυρίζει"

Κωδικός:
126516
Manufacturer: 
Description: 

Η περίφημη φράση που φέρεται να είπε ο Γαλιλαίος Γαλιλέι ενώπιον της Ιεράς Εξέτασης το 1633, υποστηρίζοντας σθεναρά την έρευνά του για την κίνηση της Γης και του ηλιακού συστήματος, αποτέλεσε φράση-σταθμό στην ιστορία του παγκόσμιου πνεύματος και παράδειγμα προς μίμηση για όσους εμμένουν στο αγαθό της αλήθειας, της γνώσης και της ελευθερίας του λόγου, ενάντια σε ό,τι επιτάσσουν κάθε φορά οι καιροί. Άλλωστε, ανά τους αιώνες, η ιστορική πραγματικότητα έχει αποδείξει ότι ένας άνθρωπος μπορεί να φιμωθεί, η αλήθεια όμως θα επιβιώσει.

19,72 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η περίφημη φράση που φέρεται να είπε ο Γαλιλαίος Γαλιλέι ενώπιον της Ιεράς Εξέτασης το 1633, υποστηρίζοντας σθεναρά την έρευνά του για την κίνηση της Γης και του ηλιακού συστήματος, αποτέλεσε φράση-σταθμό στην ιστορία του παγκόσμιου πνεύματος και παράδειγμα προς μίμηση για όσους εμμένουν στο αγαθό της αλήθειας, της γνώσης και της ελευθερίας του λόγου, ενάντια σε ό,τι επιτάσσουν κάθε φορά οι καιροί. Άλλωστε, ανά τους αιώνες, η ιστορική πραγματικότητα έχει αποδείξει ότι ένας άνθρωπος μπορεί να φιμωθεί, η αλήθεια όμως θα επιβιώσει. Ο S. Fischer - Fabian παρουσιάζει στο βιβλίο του ανθρώπους που οι πράξεις τους αποτέλεσαν ιστορικά παραδείγματα σταθερότητας και θάρρους της γνώμης. Εμίλ Ζολά, Τόμας Μορ, Σωκράτης, Γαλιλαίος Γαλιλέι, Σποριακός, Χανς Κολχάζε, Φρίντριχ φον Σπέε, Σοφί Σολ - οκτώ προσωπικότητες οι οποίες παραμένουν πρότυπά μας ακόμη και σήμερα.
Subtitle: 
Σωκράτης, Γαλιλαίος Γαλιλέι, Σπάρτακος, Εμίλ Ζολά, Τόμας Μορ, Χανς Κόλχαζε, Φρίντριχ φον Σπέε, Σοφί Σολ
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-392-101-7
Book pages: 
393
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο S. Fischer - Fabian γεννήθηκε στο Bad Salzemen, σε μια μικρή πόλη στην περιοχή του Σάξεν της Γερμανίας. Ήχησε τα παιδικά του χρόνια στο Βερολίνο και αργότερα, ως έφηβος, στην Ανατολική Πρωσία. Σπούδασε Ιστορία και Ιστορία της Τέχνης στη Χαϊδελβέργη και στο Βερολίνο και πήρε διδακτορικό στη φιλοσοφία.
Έχει γράψει πολλά ιστορικά βιβλία, που τα περισσότερα έγιναν best seller, όπως "Οι πρώτοι Γερμανοί", "Ο πόλεμος και η ειρήνη της Πρωσίας", "Οι υπέροχοι καιροί", "Άνθρωποι που άλλαξαν τον κόσμο", "Για τον Θεό και το χρήμα", "Το γέλιο χωρίς σύνορα" κ.ά.

Subtitle: 
Σωκράτης, Γαλιλαίος Γαλιλέι, Σπάρτακος, Εμίλ Ζολά, Τόμας Μορ, Χανς Κόλχαζε, Φρίντριχ φον Σπέε, Σοφί Σολ
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-392-101-7
Book pages: 
393
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο