Product

Καλοκαιρινές στιγμές με την Αλέκα και το Μανόλη για παιδιά που έχουν τελειώσει τη Δ΄ δημοτικού

Product

Καλοκαιρινή απόδραση

Καλοκαιρινές στιγμές με την Αλέκα και το Μανόλη για παιδιά που έχουν τελειώσει την Α΄ δημοτικού

Κωδικός:
153505
Description: 

Η καλοκαιρινή ανάπαυλα είναι απαραίτητη για όλα τα παιδιά. Ωστόσο, η επαφή τους με την ύλη που διδάχτηκαν στο σχολείο εμπεδώνεται ευκολότερα όταν δε διακόπτεται απότομα και πραγματοποιείται μέσα από δημιουργικές και παιγνιώδεις δραστηριότητες.

Αυτό το βιβλίο έχει στόχο να κρατήσει τα παιδιά σε εγρήγορση τους καλοκαιρινούς μήνες, χωρίς να τα κουράσει, εστιάζοντας στα σημαντικά γνωστικά θέματα της τάξης που μόλις τελείωσαν.

6,75 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η καλοκαιρινή ανάπαυλα είναι απαραίτητη για όλα τα παιδιά. Ωστόσο, η επαφή τους με την ύλη που διδάχτηκαν στο σχολείο εμπεδώνεται ευκολότερα όταν δε διακόπτεται απότομα και πραγματοποιείται μέσα από δημιουργικές και παιγνιώδεις δραστηριότητες. Αυτό το βιβλίο έχει στόχο να κρατήσει τα παιδιά σε εγρήγορση τους καλοκαιρινούς μήνες, χωρίς να τα κουράσει, εστιάζοντας στα σημαντικά γνωστικά θέματα της τάξης που μόλις τελείωσαν. Μπορείτε να οργανώσετε την ενασχόλησή τους βλέποντας το μαθησιακό στόχο κάθε δραστηριότητας ή να αφήσετε τα παιδιά να επιλέγουν κάθε φορά ό,τι τους αρέσει. Μην ξεχνάτε να τα επαινείτε σε κάθε βήμα και να ενθαρρύνετε τις βιωματικές εμπειρίες στη διάρκεια των διακοπών τους.
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-16-3266-2
Book pages: 
48
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-16-3266-2
Book pages: 
48
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο