Product

Καράβι

Product

Καράβι της μαγείας

Καράβι στη μέση της κάμαρας

Κωδικός:
89459
Manufacturer: 
Description: 

Μια οικογένεια κι ένα νησί. Παράλληλες πορείες φθοράς, εμμονών και αναγέννησης έως την αρχή μιας νέας, αλλιώτικης ζωής. Με ενδιάμεσο ρυθμιστή τους ένα ηφαίστειο. Άνθρωποι και μοίρες σφιχτοπλεγμένες ανάμεσα στα ειπωμένα και τα ανείπωτα. Ξετυλίγουν τις ιστορίες τους μιλώντας απ’ το τότε αλλά και απ' το μελλοντικό τους "παρόν". Η μπάντα της γιαγιάς, κρεμασμένη στον τοίχο για γενιές και γενιές, λέει ψέματα πως "Και αυτό θα περάση". Ή μάλλον λέει τη μισή αλήθεια. Την άλλη μισή ο καθένας τη φυλάει μέσα του. Γιατί τίποτα δεν πεθαίνει.

14,66 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μια οικογένεια κι ένα νησί. Παράλληλες πορείες φθοράς, εμμονών και αναγέννησης έως την αρχή μιας νέας, αλλιώτικης ζωής. Με ενδιάμεσο ρυθμιστή τους ένα ηφαίστειο. Άνθρωποι και μοίρες σφιχτοπλεγμένες ανάμεσα στα ειπωμένα και τα ανείπωτα. Ξετυλίγουν τις ιστορίες τους μιλώντας απ’ το τότε αλλά και απ' το μελλοντικό τους "παρόν". Η μπάντα της γιαγιάς, κρεμασμένη στον τοίχο για γενιές και γενιές, λέει ψέματα πως "Και αυτό θα περάση". Ή μάλλον λέει τη μισή αλήθεια. Την άλλη μισή ο καθένας τη φυλάει μέσα του. Γιατί τίποτα δεν πεθαίνει. Όλα ζουν και συνεχίζουν από τον έναν στον άλλον. Κατά τις δυνάμεις και τα έργα του.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-04-2654-6
Book pages: 
522
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Αλεξάνδρα Λειβαδίτου γεννήθηκε στον Πειραιά το 1949. Είναι γιατρός. Το "Καράβι στη μέση της κάμαρας" είναι το πρώτο της βιβλίο.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-04-2654-6
Book pages: 
522
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο