Product

Καραγκιόζης, ο λήσταρχος Αρπάχτρας

Product

Καραγκιόζης, το μεγάλο φαγοπότι

Καραγκιόζης, σκυλίσια ζωή

Κωδικός:
77768
Manufacturer: 
Description: 

Λίγα χρόνια πριν τη διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ο σουλτάνος διορίζει διοικητή της επαρχίας του Γκιαουριστάν το Χουζουρλή πασά.
Αυτός οργανώνει τη φρουρά, γεμίζει με δώρα τους άρχοντες, φορτώνει με φόρους τους φτωχούς και, ξένοιαστος πλέον, το ρίχνει στη διασκέδαση.
Καλά έτρωγε, καλά γλεντούσε, καλά κοιμόταν...
Κάποιοι άλλοι, όμως, μην αντέχοντας την πείνα το 'ριξαν στην "κομπίνα" και μην κατέχοντας απ' όπλα τον τρέλαναν στα "κόλπα"...

5,72 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Λίγα χρόνια πριν τη διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ο σουλτάνος διορίζει διοικητή της επαρχίας του Γκιαουριστάν το Χουζουρλή πασά. Αυτός οργανώνει τη φρουρά, γεμίζει με δώρα τους άρχοντες, φορτώνει με φόρους τους φτωχούς και, ξένοιαστος πλέον, το ρίχνει στη διασκέδαση. Καλά έτρωγε, καλά γλεντούσε, καλά κοιμόταν... Κάποιοι άλλοι, όμως, μην αντέχοντας την πείνα το 'ριξαν στην "κομπίνα" και μην κατέχοντας απ' όπλα τον τρέλαναν στα "κόλπα"...
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-374-238-4
Book pages: 
51
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Βασίλης Χατζηβασιλείου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1947 από Μικρασιάτες γονείς. Ασχολείται με την πεζογραφία, το θεατρικό έργο, το αφήγημα για παιδιά, το κόμιξ και τη συγγραφή τηλεοπτικών και κινηματογραφικών σεναρίων. Διηγήματα, χρονογραφήματα, κριτικές βιβλίων και άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε εφημερίδες και λογοτεχνικά περιοδικά με τα οποία κατά καιρούς συνεργάζεται.
Το βιβλίο του "Το τρύπιο βουνό", είναι το πρώτο του λογοτεχνικό έργο που έρχεται στη δημοσιότητα από τις εκδόσεις Α.Σ.Ε. (Αγροτικές Συνεταιριστικές Εκδόσεις) με τις εμπειρίες των παιδικών του χρόνων.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-374-238-4
Book pages: 
51
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο