Product

... Καλά, εσύ σκοτώθηκες νωρίς

Product

... κάτι πολύ προσωπικό

... Κατά γελοιογραφική προσέγγιση...

Κωδικός:
149103
Description: 

Το βιβλίο αυτό, πόνημα ενός μέλους του ΤΕΕ στον τομέα της Εικαστικής Σάτιρας, αναφέρεται σε ποικίλα κοινωνικά θέματα και πρωτίστως εκείνα του περιβάλλοντος και της επιστήμης και τεχνολογίας, της τέχνης και πολιτισμού, της υγείας κ.ά., πιστεύουμε πως θα έχει απήχηση τόσο μεταξύ των μελών του ΤΕΕ, όσο και ευρύτερα.

27,13 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό, πόνημα ενός μέλους του ΤΕΕ στον τομέα της Εικαστικής Σάτιρας, αναφέρεται σε ποικίλα κοινωνικά θέματα και πρωτίστως εκείνα του περιβάλλοντος και της επιστήμης και τεχνολογίας, της τέχνης και πολιτισμού, της υγείας κ.ά., πιστεύουμε πως θα έχει απήχηση τόσο μεταξύ των μελών του ΤΕΕ, όσο και ευρύτερα. Πρόκειται για ένα λεύκωμα σε πολυτελή έκδοση (κατάλληλο και για... δωρο- δοκία όχι με την κακή έννοια!), έγχρωμη, που περιλαμβάνει 125 χιουμοριστικά σκίτσα, επιλεγμένα μεταξύ πολλών που φιλοτέχνησε ο σκιτσογράφος την τελευταία 8ετία. Σχεδόν όλα έχουν επιλεγεί και εκτεθεί σε μεγάλες Διεθνείς Εκθέσεις που προέκυψαν από Διεθνείς Διαγωνισμούς Γελοιογραφίας, σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο. Πολλά δε από τα σκίτσα αυτά έχουν βραβευθεί στους διαγωνισμούς αυτούς. Περιέχει 15 ενότητες, και προσφέρει, όπως ο σκιτσογράφος προλογίζει σ' αυτό, στους θιασώτες της εικαστικής σάτιρας που είναι κατεξοχήν η γελοιογραφία, την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα διαφορετικό "μοτίβο" από αυτό που είναι συνηθισμένοι να βλέπουν καθημερινά στον ημερήσιο ή /και περιοδικό τύπο, τόσο από θεματική, όσο και από τεχνική άποψη, καθώς έχει κάνει ευρύτατα χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-8369-41-Χ
Book pages: 
166
Publication Place: 
Αθήνα

Ο Αθανάσιος Ευθυμιάδης συνεργάστηκε με διάφορα έντυπα του περιοδικού τύπου. Είναι Αντιπρόεδρος της FECO Hellenic (Group Levadia ).
Η Ακαδημία του Χιούμορ της Ισπανίας τον έχει συμπεριλάβει στο Λεξικό των Σύγχρονων Εικαστικών Χιουμοριστών του 20ου αιώνα και έχει επιλέξει έργα του για το Μουσείο Εικαστικού Χιούμορ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Διετέλεσε μέλος της Διεθνούς Κριτικής Επιτροπής στον 25ο Διεθνή Διαγωνισμό Γελοιογραφίας Aydin Dogan (2008 ) στην Τουρκία. Έχει αποσπάσει συνολικά μέχρι σήμερα 36 βραβεία.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-8369-41-Χ
Book pages: 
166
Publication Place: 
Αθήνα