Product

Κατάθλιψη

Product

Κατάθλιψη

Κατάθλιψη

Κωδικός:
81004
Αuthor: 
Description: 

Αυτό το βιβλίο απευθύνεται σε όλους εκείνους που παθαίνουν κατάθλιψη, αλλά και σε όσους αναγκάζονται να ζουν ή να δουλεύουν με ανθρώπους που πάσχουν από κατάθλιψη, και περιγράφει πρακτικούς τρόπους για να ξεπεράσουν ή να μετριάσουν τις κρίσεις μελαγχολίας. Ο ψυχίατρος δρ Χοκ έχει επισημάνει τις τρεις κύριες αιτίες της κατάθλιψης που οφείλεται σε ψυχολογικά προβλήματα - όταν κατηγορείτε τον εαυτό σας και αποδοκιμάζετε τη συμπεριφορά σας, όταν νιώθετε οίκτο για τον εαυτό σας, όταν νιώθετε οίκτο για τους άλλους.

10,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Αυτό το βιβλίο απευθύνεται σε όλους εκείνους που παθαίνουν κατάθλιψη, αλλά και σε όσους αναγκάζονται να ζουν ή να δουλεύουν με ανθρώπους που πάσχουν από κατάθλιψη, και περιγράφει πρακτικούς τρόπους για να ξεπεράσουν ή να μετριάσουν τις κρίσεις μελαγχολίας. Ο ψυχίατρος δρ Χοκ έχει επισημάνει τις τρεις κύριες αιτίες της κατάθλιψης που οφείλεται σε ψυχολογικά προβλήματα - όταν κατηγορείτε τον εαυτό σας και αποδοκιμάζετε τη συμπεριφορά σας, όταν νιώθετε οίκτο για τον εαυτό σας, όταν νιώθετε οίκτο για τους άλλους. Σας δείχνει πώς να ξεπεράσετε την κατάθλιψη, μαθαίνοντας να αποδέχεστε τον εαυτό σας και τους άλλους και εικονογραφεί τα επιχειρήματά του με περιπτώσεις ασθενών του.
Subtitle: 
Τι την προκαλεί και πώς να την ξεπεράσετε
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-03-3545-1
Book pages: 
125
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O δόκτωρ Πωλ Χοκ γεννήθηκε το 1924 και είναι κλινικός ψυχολόγος πλήρους απασχόλησης στο Ροκ Άιλαντ του Ιλινόι των ΗΠΑ. Είναι μέλος της Αμερικανικής Ένωσης Ψυχολόγων και έχει δώσει εκτεταμένες διαλέξεις σχετικά με διάφορους τομείς της ψυχολογίας. Έχει γράψει δεκάδες άρθρα για επιστημονικά περιοδικά κι είναι ο συγγραφέας πολλών βιβλίων. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Subtitle: 
Τι την προκαλεί και πώς να την ξεπεράσετε
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-03-3545-1
Book pages: 
125
Book Dimensions: 
20χ13
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο