Product

Κατάλογος ελληνικής δισκογραφίας 1950-2007

Product

Κατάλογος ελληνικών χειρογράφων του Μουσείου Μπενάκη

Κατάλογος ελληνικών τηλεκαρτών 1992-1998

Κωδικός:
3962
Manufacturer: 
Description: 

Όλες οι τηλεκάρτες που κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά από τη στιγμή που μπήκαν στη ζωή μας έως σήμερα, συγκεντρωμένες σε ένα και μόνο βιβλίο! Ο "Κατάλογος Ελληνικών Τηλεκαρτών 1992-1998: Οδηγός για συλλέκτες" περιλαμβάνει στις 232 σελίδες του, το σύνολο της εγχώριας παραγωγής, τις δοκιμαστικές εκδόσεις, τις μεθόδους εκτύπωσης, συσκευασίας και λειτουργίας, χρήσιμες πληροφορίες για τις συλλογές του εξωτερικού, ακόμη και πρακτικές οδηγίες για το πώς να μην πέσετε θύμα απάτης αγοράζοντας πλαστές τηλεκάρτες!

18,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Όλες οι τηλεκάρτες που κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά από τη στιγμή που μπήκαν στη ζωή μας έως σήμερα, συγκεντρωμένες σε ένα και μόνο βιβλίο! Ο "Κατάλογος Ελληνικών Τηλεκαρτών 1992-1998: Οδηγός για συλλέκτες" περιλαμβάνει στις 232 σελίδες του, το σύνολο της εγχώριας παραγωγής, τις δοκιμαστικές εκδόσεις, τις μεθόδους εκτύπωσης, συσκευασίας και λειτουργίας, χρήσιμες πληροφορίες για τις συλλογές του εξωτερικού, ακόμη και πρακτικές οδηγίες για το πώς να μην πέσετε θύμα απάτης αγοράζοντας πλαστές τηλεκάρτες! Ο συλλέκτης-συγγραφέας Αλέξανδρος Φατσής μετά από πολυετή προσωπική έρευνα και με πολύτιμο σύμβουλο την ξένη βιβλιογραφία, παρουσιάζει στο συλλεκτικό κοινό μία έγκυρη μελέτη με σπάνιο υλικό που συνοδεύεται από ένθετο τιμοκατάλογο με τις τρέχουσες αξίες των ελληνικών τηλεκαρτών. Στην έγχρωμη, πολυτελή έκδοση παρουσιάζονται φωτογραφίες των δύο όψεων ΟΛΩΝ των τηλεκαρτών που κυκλοφόρησαν από τον Οκτώβριο του 1992 έως και τον Ιούλιο του 1998, οι σπάνιες εκδόσεις, τα δοκίμια (test cards) που προηγήθηκαν της κανονικής κυκλοφορίας, ακόμη και πλαστά δοκίμια! Σε κάθε τηλεκάρτα αναγράφεται η ημερομηνία κυκλοφορίας, η σειρά του "serial number" και ο συνολικός αριθμός καρτών που δόθηκαν στην αγορά. Τα θέματα των τηλεκαρτών απεικονίζουν τόσο τις ιστορικές όσο και τις τρέχουσες αξίες της ελληνικής κοινωνίας (όπως συμβαίνει με τα γραμματόσημα και τα νομίσματα). Έτσι, ο "Κατάλογος Ελληνικών Τηλεκαρτών" μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο βοήθημα για ερευνητές στο χώρο των κοινωνικών επιστημών και της Ιστορίας. Το βιβλίο είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ στο είδος του με αυτή την πληρότητα γι' αυτό και έχει αυξημένη ζήτηση μεταξύ των συλλεκτών.
Subtitle: 
Οδηγός για συλλέκτες
Publications Date: 
1998
Book ISBN: 
960-8472-24-5
Book pages: 
229
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Αλέξανδρος Φατσής γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα και είναι φοιτητής. Οι πρώτες του επαφές με τον ευρύτερο χώρο του φιλοτελισμού ξεκίνησαν πριν ακόμη κλείσει το δέκατο χρόνο της ηλικίας του, ενώ με το αντικείμενο της τηλεκάρτας άρχισε να ασχολείται ήδη από το 1992. Ο "Οδηγός για συλλέκτες τηλεκαρτών" είναι το πρώτο του βιβλίο.

Subtitle: 
Οδηγός για συλλέκτες
Publications Date: 
1998
Book ISBN: 
960-8472-24-5
Book pages: 
229
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο