Product

Κι εγώ που είμαι σ' αυτή την ιστορία;

Product

Κι έζησαν αυτοί καλύτερα;

Κι έζησαν αυτοί καλά… με εμάς τι γίνεται;

Κωδικός:
89267
Description: 

Ένα βιβλίο που θα σας κάνει όχι μόνο να χαμογελάσετε και να προβληματιστείτε, αλλά θα σας βοηθήσει ώστε να ανακαλύψετε βήμα-βήμα τον εαυτό σας, το σύντροφό σας, και τη μαγεία των ανθρώπινων σχέσεων.
Το βιβλίο "κι έζησαν αυτοί καλά... με εμάς τι γίνεται;" είναι αποτέλεσμα πολυετούς μελέτης αλλά και εμπειρικής παρατήρησης των προβλημάτων στις σχέσεις του σύγχρονου ανθρώπου, όπως αποτυπώνονται μέσα από τον ανώνυμο κόσμο του Internet.
Μεταξύ άλλων, το βιβλίο ασχολείται με καίρια ερωτήματα που απασχολούν όλους τους σύγχρονους άντρες και γυναίκες, όπως:

19,80 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα βιβλίο που θα σας κάνει όχι μόνο να χαμογελάσετε και να προβληματιστείτε, αλλά θα σας βοηθήσει ώστε να ανακαλύψετε βήμα-βήμα τον εαυτό σας, το σύντροφό σας, και τη μαγεία των ανθρώπινων σχέσεων. Το βιβλίο "κι έζησαν αυτοί καλά... με εμάς τι γίνεται;" είναι αποτέλεσμα πολυετούς μελέτης αλλά και εμπειρικής παρατήρησης των προβλημάτων στις σχέσεις του σύγχρονου ανθρώπου, όπως αποτυπώνονται μέσα από τον ανώνυμο κόσμο του Internet. Μεταξύ άλλων, το βιβλίο ασχολείται με καίρια ερωτήματα που απασχολούν όλους τους σύγχρονους άντρες και γυναίκες, όπως: - Γιατί η σχέση μας δεν είναι όπως τη θέλουμε; - Γιατί δεν μπορούμε να βρούμε τον ιδανικό σύντροφο; - Μήπως οι άντρες και οι γυναίκες δεν σκέφτονται το ίδιο; - Ποιος τελικά καταστρέφει τις σχέσεις μας; - Ποια είναι τα συστατικά μιας υπέροχης σχέσης; - Τι μπορούμε να κάνουμε για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και να συμφιλιωθούμε μαζί του αλλά και με τους άλλους; - Τελικά, τι σημαίνει "πραγματική αγάπη";
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-209-784-1
Book pages: 
296
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Μυρτώ Χαμπάκη γεννήθηκε στη Λευκωσία της Κύπρου το 1972. Έχει σπουδάσει Οικονομικά και Πολιτικές Επιστήμες και ασκεί το επάγγελμα της Οικονομολόγου μέχρι σήμερα. Η συγγραφική της ενασχόληση στον τομέα των ανθρώπινων σχέσεων και της προσωπικής βελτίωσης ξεκίνησε από το χώρο του Internet. Από το 2002 έχει την αποκλειστική ευθύνη της ύλης σε μια από τις δημοφιλέστερες ελληνικές τοποθεσίες του Internet σε θέματα ανθρώπινων σχέσεων, τη Sxeseis.gr. Άρθρα της έχουν επίσης δημοσιευτεί σε πολλές άλλες γνωστές τοποθεσίες του ελληνικού Internet, με μεγάλη απήχηση στο αναγνωστικό κοινό.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-209-784-1
Book pages: 
296
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο