Product

Κινητικότητα του πεπτικού συστήματος

Product

Κινητοποιήσεις αντιστασιακών γυναικών στη Λάρισα το 1944

Κινητό και ασύρματο επιχειρείν

Κωδικός:
75510
Description: 

Με βάση τις πρόσφατες ραγδαίες εξελίξεις στις τεχνολογίες κινητής και ασύρματης επικοινωνίας και την εισχώρησή τους στην παγκόσμια και ελληνική επιχειρηματική πραγματικότητα, το παρόν βιβλίο πραγματεύεται με κριτικό πνεύμα την ανάπτυξη και παροχή υπηρεσιών κινητού και ασύρματου επιχειρείν στην ελληνική αγορά.

23,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με βάση τις πρόσφατες ραγδαίες εξελίξεις στις τεχνολογίες κινητής και ασύρματης επικοινωνίας και την εισχώρησή τους στην παγκόσμια και ελληνική επιχειρηματική πραγματικότητα, το παρόν βιβλίο πραγματεύεται με κριτικό πνεύμα την ανάπτυξη και παροχή υπηρεσιών κινητού και ασύρματου επιχειρείν στην ελληνική αγορά. Το βιβλίο απευθύνεται σε φοιτητές προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου, σε στελέχη επιχειρήσεων, αλλά και σε όλους τους αναγνώστες, που ενδιαφέρονται να αναλύσουν τους τρόπους με τους οποίους τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και οι ασύρματες εφαρμογές ολοένα και περισσότερο μετασχηματίζουν τη ζωή μας. Σκοπός του βιβλίου είναι να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει σχετικά με τις τεχνολογίες κινητής και ασύρματης επικοινωνίας, να αναλύσει ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα εφαρμογών χρήσης τέτοιων τεχνολογιών από την ελληνική πραγματικότητα και να αναδείξει στρατηγικές επιλογές των ελληνικών επιχειρήσεων ως προς την εξέλιξη των κινητών και ασύρματων τεχνολογιών. Τεχνολογίες, υπηρεσίες και στρατηγική αποτελούν τους τρεις βασικούς άξονες ανάλυσης σε έξι χαρακτηριστικές Μελέτες Περίπτωσης.
Subtitle: 
Τεχνολογίες, επιχειρηματικά θέματα, καινοτόμες εφαρμογές στην Ελλάδα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-08-0331-5
Book pages: 
350
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Γιώργος Γιαγλής είναι αντιπρύτανης και καθηγητής Ηλεκτρονικού Επιχειρείν με έμφαση στη Διοίκηση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στο παρελθόν έχει επίσης διατελέσει επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Λέκτορας στο Brunel University (Μεγάλη Βρετανία) και επισκέπτης καθηγητής στα University of London (Mεγάλη Βρετανία), Sidney Institute of Technology (Αυστραλία), Polytechnic Institute at New York (ΗΠΑ) και University of Jyvaskyla (Φινλανδία). Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται κυρίως στα πεδία των κινητών και ασύρματων εφαρμογών, διάχυτα πληροφοριακά συστήματα, σχεδιασμό επιχειρησιακών μοντέλων και προσομοίωσή τους και αξιολόγηση πληροφορικών συστημάτων. Έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 120 άρθρα σε σημαντικά επιστημονικά περιοδικά και σε παγκόσμια συνέδρια, συμπεριλαμβανομένου του "Information Systems Journal", του "International Journal of Electronic Commerce", και του "International Journal of Information Management". Έχει γράψει ή εκδόσει 12 βιβλία και τόμους έρευνας. Είναι μέλος σε συντακτικές επιτροπές επτά επιστημονικών περιοδικών, συμπεριλαμβανομένων των Telecommunications Policy, International Journal of Mobile Communications και Business Process Management Journal. Από το 2001 και έπειτα, είναι ο Διευθυντής του ISTLab Wireless Research Center.

Subtitle: 
Τεχνολογίες, επιχειρηματικά θέματα, καινοτόμες εφαρμογές στην Ελλάδα
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-08-0331-5
Book pages: 
350
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο