Product

Κληροδότες και δωρητές του ΑΠΘ

Product

Κληρονομήστε τον άνεμο

Κληρονόμησα όλες τις φίλες της μαμάς μου

Κωδικός:
89428
Manufacturer: 
Description: 

Πώς γίνεται και στις ταινίες είναι όλοι συγκινημένοι και δακρυσμένοι από χαρά όταν προκύπτει μια εγκυμοσύνη; Ίσως υπάρχει κάποια μαγική συνταγή που η μαμά μου δεν την ξέρει. Γι' αυτό προτιμάει την καριέρα, την ανεξαρτησία, τις βόλτες. Όμως τι συνέβη όταν μέσα στην κοιλιά της, ερήμην των προτεραιοτήτων της, εγκαταστάθηκα εγώ;

12,84 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Πώς γίνεται και στις ταινίες είναι όλοι συγκινημένοι και δακρυσμένοι από χαρά όταν προκύπτει μια εγκυμοσύνη; Ίσως υπάρχει κάποια μαγική συνταγή που η μαμά μου δεν την ξέρει. Γι' αυτό προτιμάει την καριέρα, την ανεξαρτησία, τις βόλτες. Όμως τι συνέβη όταν μέσα στην κοιλιά της, ερήμην των προτεραιοτήτων της, εγκαταστάθηκα εγώ; Πόσο σοκαρίστηκε ο μπαμπάς μου μια ήσυχη νύχτα του φθινοπώρου όταν τον χτύπησε κατακούτελα η είδηση; Ύστερα είναι κι οι φίλες της. Γυναίκες ηττημένες από την ίδια τη χειραφέτησή τους, που ακόμα αναζητούν την ευτυχία. Κι εγώ σ' αυτό το ταξίδι των εννέα μηνών, ανάμεσα σ' έναν απόντα λόγω φόρτου εργασίας μπαμπά και στα αλλεπάλληλα σουαρέ των φιλενάδων, καθώς θα αποστηθίζω αλάνθαστα το DNA του κόσμου σας, θα εξελιχθώ σ' ένα μωρό που κληρονόμησε όχι μονάχα τη μαμά του, μα κι όλες τις φίλες της μαμάς του.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-04-2628-7
Book pages: 
291
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ελισάβετ Παπαδοπούλου γενήθηκε στο Διδυμότειχο το 1965. Σπούδασε στην Κομοτηνή. Στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Ασχολήθηκε με τη δικηγορία, την οποία εγκατέλειψε για να γίνει δικαστής. Παραιτήθηκε ύστερα από 6 χρόνια. Εργάζεται στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-04-2628-7
Book pages: 
291
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο