Product

Κλωνοποίηση και βιοηθική

Product

Κλώνος

Κλωνοποίηση και μεταλλαγμένα προϊόντα

Κωδικός:
121069
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Τα γενετικά τροποποιημένα φυτά αποτελούν κίνδυνο για το περιβάλλον και την υγεία; Η καλλιέργειά τους θα εξασφαλίσει το διατροφικό μέλλον του πλανήτη; Μετά την κλωνοποίηση της προβατίνας Ντόλυ, μέχρι πού θα φθάσουμε στο ζήτημα του γενετικού χειρισμού της ζωντανής ύλης; Ποιες είναι οι ιατρικές προοπτικές της θεραπευτικής κλωνοποίησης; Αυτό το βιβλίο μάς προσφέρει τα κλειδιά για να κατανοήσουμε ένα δύσκολο ζήτημα που έχει δημιουργήσει τεράστια πολεμική ώστε να μπορέσει ο καθένας να σχηματίσει γνώμη.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τα γενετικά τροποποιημένα φυτά αποτελούν κίνδυνο για το περιβάλλον και την υγεία; Η καλλιέργειά τους θα εξασφαλίσει το διατροφικό μέλλον του πλανήτη; Μετά την κλωνοποίηση της προβατίνας Ντόλυ, μέχρι πού θα φθάσουμε στο ζήτημα του γενετικού χειρισμού της ζωντανής ύλης; Ποιες είναι οι ιατρικές προοπτικές της θεραπευτικής κλωνοποίησης; Αυτό το βιβλίο μάς προσφέρει τα κλειδιά για να κατανοήσουμε ένα δύσκολο ζήτημα που έχει δημιουργήσει τεράστια πολεμική ώστε να μπορέσει ο καθένας να σχηματίσει γνώμη. Παρουσιάζει, με όσο πιο αντικειμενικό τρόπο γίνεται, τα διακυβεύματα της κλωνοποίησης και των ΓΤΟ: μείγμα κινδύνων και ελπίδων που δημιουργούνται στους τομείς της οικολογίας, της ιατρικής και της γεωργίας. Στα τέσσερα κεφάλαια: - Έννοιες κλειδιά για την κατανόηση - Τα φυτά μέσα στο εργαστήριο - Οι κλώνοι στο αγρόκτημα - Γενετικός χειρισμός των ανθρώπων Με πλήθος φωτογραφιών και επεξηγηματικών σχημάτων.
Subtitle: 
Κίνδυνοι και ελπίδες
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7560-60-4
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
19χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Odile Robert είναι βιολόγος ειδικευμένη στη βασική έρευνα στους τομείς της βιολογίας και της ιατρικής. Έχει γράψει βιβλία και άρθρα που δημοσιεύτηκαν σε επιθεωρήσεις όπως η "Recherche" και η "Biofutur".

Subtitle: 
Κίνδυνοι και ελπίδες
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-7560-60-4
Book pages: 
128
Book Dimensions: 
19χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο