Product

Κοιτάζω και σκέπτομαι

Product

Κοίταξέ με

Κοιτάζω τα πράγματα

Κωδικός:
197151
Description: 

Με απλές λέξεις και ελκυστικές φωτογραφίες, αυτό το σκληρό χαρτονένιο βιβλίο αποτελεί το ιδανικό μέσο για να εξασκήσετε το λεξιλόγιο και να αναπτύξετε τον συσχετισμό λέξης-εικόνας στα πολύ μικρά παιδιά. Τα μικρά δαχτυλάκια των παιδιών σας δε θα χορταίνουν να εξερευνούν και να ξεφυλλίζουν τις γεμάτες χρώματα σελίδες αυτού του βιβλίου.
Βοηθήστε τα παιδιά σας να εμπλουτίσουν το λεξιλόγιό τους, ενθαρρύνοντάς τα να ονομάζουν και να περιγράφουν ό,τι βλέπουν σε κάθε σελίδα.

5,16 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με απλές λέξεις και ελκυστικές φωτογραφίες, αυτό το σκληρό χαρτονένιο βιβλίο αποτελεί το ιδανικό μέσο για να εξασκήσετε το λεξιλόγιο και να αναπτύξετε τον συσχετισμό λέξης-εικόνας στα πολύ μικρά παιδιά. Τα μικρά δαχτυλάκια των παιδιών σας δε θα χορταίνουν να εξερευνούν και να ξεφυλλίζουν τις γεμάτες χρώματα σελίδες αυτού του βιβλίου. Βοηθήστε τα παιδιά σας να εμπλουτίσουν το λεξιλόγιό τους, ενθαρρύνοντάς τα να ονομάζουν και να περιγράφουν ό,τι βλέπουν σε κάθε σελίδα. Ενθαρρύνετε την ομιλία των παιδιών σας και μεταδώστε τους μια μακροχρόνια αγάπη για το διάβασμα, καθώς θα μοιράζεστε μαζί τους την ανάγνωση και την απόλαυση ενός βιβλίου. Παρακινήστε τα παιδιά σας να παρατηρούν και να εξερευνούν τον κόσμο που τα περιβάλλει.
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-16-5209-4
Book pages: 
12
Book Dimensions: 
22χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2014
Book ISBN: 
960-16-5209-4
Book pages: 
12
Book Dimensions: 
22χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο