Product

Κομιντέρν, η τρίτη Διεθνής

Product

Κομιτατζήδες ή η τρομοκρατία στα Βαλκάνια κατά την περίοδο του μεσοπολέμου

Κομιστές της αυγής

Κωδικός:
126792
Manufacturer: 
Description: 

"Η ενέργεια μπορεί να πάρει όλες τις μορφές της δημιουργίας, αλλά όταν κανείς χειρίζεται την απληστία ή το μίσος ή οποιοδήποτε συναίσθημα το οποίο δεν τείνει στο φως, δεν του επιτρέπεται να προχωρήσει πέρα από κάποιο σημείο...
Χρειάζονται αντάρτες, σαν την Οικογένεια του Φωτός, που να μπορούν να μπουν σε ένα σύστημα που για αιώνες έχει υπάρξει πρωταρχικά σκοτεινό, και να το αλλάξουν".

8,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Second hand

"Η ενέργεια μπορεί να πάρει όλες τις μορφές της δημιουργίας, αλλά όταν κανείς χειρίζεται την απληστία ή το μίσος ή οποιοδήποτε συναίσθημα το οποίο δεν τείνει στο φως, δεν του επιτρέπεται να προχωρήσει πέρα από κάποιο σημείο... Χρειάζονται αντάρτες, σαν την Οικογένεια του Φωτός, που να μπορούν να μπουν σε ένα σύστημα που για αιώνες έχει υπάρξει πρωταρχικά σκοτεινό, και να το αλλάξουν". Το βιβλίο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα χέρια σας, είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αλλάξετε την οπτική σας όχι μόνο για πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας αλλά κυρίως για αυτά που συμβαίνουν μέσα σας. Τα συναισθήματά σας, οι σκέψεις σας, το σώμα σας και ο κόσμος σας θα πάρουν άλλη έννοια, άλλη σημασία και άλλη υπόσταση. Όλο το βιβλίο είναι ένας κώδικας φωτός για να δημιουργεί την εγρήγορση και το άλμα στη συνείδηση για όσους τα αναζητάτε. Όλες οι πληροφορίες έρχονται μέσα από ανώτερη επικοινωνία με τους Πλειάδιους που είναι καταιγιστικοί, αποκαλυπτικοί, επαναστατικοί και, ευτυχώς, χιουμορίστες!
Subtitle: 
Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-87907-4-3
Book pages: 
278
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ είναι μια διεθνώς γνωστή πνευματική διάμεσος από τη Βόρεια Καρολίνα. Άρχισε να κάνει ανώτερες επικοινωνίες τον Μάιο του 1988, στην Αθήνα της Ελλάδας, μετά από ένα 21ήμερο ταξίδι στις αρχαιολογικές τοποθεσίες της Αιγύπτου και της Ελλάδας. Σε αυτό το ταξίδι, η Μπάρμπαρα εμπνεύστηκε να εξερευνήσει συγκεκριμένους ναούς και ιερές τοποθεσίες, όπως τη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας, τους ναούς στις όχθες του Νείλου, την Ακρόπολη και το Μαντείο των Δελφών. Έκτοτε, η Μπάρμπαρα διεξάγει σεμινάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες και διοργανώνει περιηγήσεις σε ιερούς τόπους δύναμης της Μεγάλης Βρετανίας, του Περού, της Βολιβίας, του Μεξικού, της Αιγύπτου, της Ελλάδας, του Μπαλί και της Αυστραλίας. Πιστεύει ότι οι ιερές τοποθεσίες αποτελούν συνδέσμους με ενεργειακές δίνες, οι οποίες φέρουν την γνώση του ανώτερου νου, της ανώτερης δόνησης που η Γαία επιθυμεί να ξαναδημιουργήσει κατά την παρούσα περίοδο.
Η Μπάρμπαρα νιώθει ότι η επαφή της με τους Πλειάδιους (οι Πλειάδιοι είναι ένα σύνολο εξωγήινων από το ηλιακό σύστημα των Πλειάδων - από τη 18η Μαΐου 1988, μιλούν μέσω της Μπάρμπαρα Μαρσίνιακ) αποτέλεσε δώρο ανεκτίμητης αξίας. Η δουλειά της τής έχει προσφέρει ευκαιρίες για προσωπική, πλανητική και κοσμική μεταμόρφωση, και είναι εξαιρετικά ευγνώμων γι' αυτό.

Subtitle: 
Διδασκαλίες από τους Πλειάδειους
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-87907-4-3
Book pages: 
278
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο