Product

Κούκλες για μικρούς και μεγάλους

Product

Κούκλες και μαριονέτες

Κούκλες και κουκλοθεατρικά

Κωδικός:
88268
Description: 

Το κουκλοθέατρο είναι μια συναρπαστική δραστηριότητα για τα παιδιά. Γι' αυτό θα πρέπει να κατέχει σημαντική θέση ανάμεσα στις άλλες δραστηριότητες του νηπιαγωγείου - σχολείου. Ωστόσο, πολλές φορές, η κατασκευή κούκλας και το κατάλληλο σενάριο αποτελούν πρόβλημα για την πραγματοποίηση μιας αξιόλογης παράστασης.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το κουκλοθέατρο είναι μια συναρπαστική δραστηριότητα για τα παιδιά. Γι' αυτό θα πρέπει να κατέχει σημαντική θέση ανάμεσα στις άλλες δραστηριότητες του νηπιαγωγείου - σχολείου. Ωστόσο, πολλές φορές, η κατασκευή κούκλας και το κατάλληλο σενάριο αποτελούν πρόβλημα για την πραγματοποίηση μιας αξιόλογης παράστασης. Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να βοηθήσει, ακόμη και αρχάριους κουκλοπαίκτες, να κατασκευάσουν εύκολα κούκλες και να παίξουν έργα με ποικίλο περιεχόμενο που θα πληροφορήσουν τα παιδιά, θα τα βοηθήσουν να ξεπεράσουν εύκολα προσωπικά τους προβλήματα, θα πλουτίσουν το λόγο τους και πάνω απ' όλα, θα τους προσφέρουν χαρά και ψυχαγωγία.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-7637-20-8
Book pages: 
271
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Ρούλα Παπανικολάου γεννήθηκε στη Δράμα. Είναι νηπιαγωγός και Διδάκτωρ του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει γράψει πολλά βιβλία για παιδιά και εκπαιδευτικούς που επικεντρώνονται θεματικά στην Παιδική Λογοτεχνία και την Εικαστική αγωγή.
Το 1989 τιμήθηκε με το Α΄ Βραβείο από το Σύνδεσμο Φιλολόγων Καρδίτσας για το έργο "Η παιδική λογοτεχνία στο νηπιαγωγείο" (συνεργασία με την Τ. Τσιλιμένη). Είναι μέλος του Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου και της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-7637-20-8
Book pages: 
271
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο