Product

Κρητική παραδοσιακή κουζίνα

Product

Κρητικό ημερολόγιο 2000

Κρητική υγιεινή διατροφή

Κωδικός:
94879
Description: 

Το βιβλίο αυτό, "Κρητική υγιεινή διατροφή - Αλήθειες και μυστικά", αποτελεί έναν οδηγό ποιοτικής ζωής. Είναι μια προσπάθεια μύησης στην κρητική κουζίνα και στα μυστικά της.
Μυστικά υγείας και μακροζωίας που "κρύβονται", χιλιάδες χρόνια τώρα, κάτω από το λαμπερό χρυσό του ελαιόλαδου, το ρουμπινί κόκκινο του κρασιού, το βαθύ κίτρινο του μελιού, το αστραφτερό πράσινο των λαχανικών, την πολύχρωμη ενδυμασία των φρούτων και των αρωματικών βοτάνων.

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Το βιβλίο αυτό, "Κρητική υγιεινή διατροφή - Αλήθειες και μυστικά", αποτελεί έναν οδηγό ποιοτικής ζωής. Είναι μια προσπάθεια μύησης στην κρητική κουζίνα και στα μυστικά της. Μυστικά υγείας και μακροζωίας που "κρύβονται", χιλιάδες χρόνια τώρα, κάτω από το λαμπερό χρυσό του ελαιόλαδου, το ρουμπινί κόκκινο του κρασιού, το βαθύ κίτρινο του μελιού, το αστραφτερό πράσινο των λαχανικών, την πολύχρωμη ενδυμασία των φρούτων και των αρωματικών βοτάνων. Τα μυστικά αυτά κρύβονται και στον τρόπο που αποκτούμε τα αγαθά της κρητικής γης, τρόπο με τον οποίο ως επεξεργασμένα πια προϊόντα φτάνουν στο τραπέζι μας. Η πρωτογενής παραγωγή βασίζεται στην τοπική κοινωνία, στις εδαφοκλιματολογικές συνθήκες και τις καλλιεργητικές φροντίδες. Είναι συνδεδεμένη με την παράδοση και τον φυσιολογικό τρόπο παραγωγής αγροτικών προϊόντων που σέβεται τον άνθρωπο καταναλωτή. [...] (από την εισαγωγή του βιβλίου)
Subtitle: 
Αλήθειες και μυστικά
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-8386-19-5
Book pages: 
238
Book Dimensions: 
22χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Αλήθειες και μυστικά
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-8386-19-5
Book pages: 
238
Book Dimensions: 
22χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο