Product

Κρυμμένοι θησαυροί στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια

Product

Κρύο αίμα

Κρυμμένος ιππόκαμπος

Κωδικός:
88679
Manufacturer: 
Description: 

Τα καταπληκτικά νέα αυτά βιβλία μάς ξεναγούν στον κόσμο των ψαριών και των ζώων. Είναι φτιαγμένα με πολύ πρωτότυπο τρόπο και η εικονογράφησή τους έχει γίνει με συνδυασμό υφάσματος και άλλων υλικών, που δίνουν την αίσθηση του μπατίκ.
Στο βιβλίο αυτό ακολουθούμε τον ιππόκαμπο που προσπαθεί να κρυφτεί στο μυστηριώδη κόσμο του βυθού. Εκεί μας δίνεται η ευκαιρία να συναντήσουμε πολλά είδη ψαριών και να μάθουμε πολλά πράγματα γι’ αυτά. Η φαντασία και η παρατηρητικότητα, η γνώση και η διασκέδαση, η πρωτοτυπία και η καλλιτεχνική δημιουργία συνθέτουν ένα καταπληκτικό βιβλίο.

6,93 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τα καταπληκτικά νέα αυτά βιβλία μάς ξεναγούν στον κόσμο των ψαριών και των ζώων. Είναι φτιαγμένα με πολύ πρωτότυπο τρόπο και η εικονογράφησή τους έχει γίνει με συνδυασμό υφάσματος και άλλων υλικών, που δίνουν την αίσθηση του μπατίκ. Στο βιβλίο αυτό ακολουθούμε τον ιππόκαμπο που προσπαθεί να κρυφτεί στο μυστηριώδη κόσμο του βυθού. Εκεί μας δίνεται η ευκαιρία να συναντήσουμε πολλά είδη ψαριών και να μάθουμε πολλά πράγματα γι’ αυτά. Η φαντασία και η παρατηρητικότητα, η γνώση και η διασκέδαση, η πρωτοτυπία και η καλλιτεχνική δημιουργία συνθέτουν ένα καταπληκτικό βιβλίο.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-423-412-9
Book pages: 
30
Book Dimensions: 
25χ26
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-423-412-9
Book pages: 
30
Book Dimensions: 
25χ26
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο