Product

Κόμμα Ιωάννου: Μια προσέγγιση στη γνησιότητά του βάσει της κριτικής τού κειμένου και της ερμηνευτικής του

Product

Κόμματα και βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα 1946-1964

Κόμμα, τάξη, κίνημα

Κωδικός:
101922
Description: 

Τα τελευταία 5 τουλάχιστον χρόνια προβάλει ξανά σε ολόκληρο τον πλανήτη ένα νέο κίνημα, μαχητικό, πολύχρωμο και ενωτικό που διεκδικεί "έναν άλλο κόσμο" απαλλαγμένο από την ασυδοσία των αγορών, την φρίκη του πολέμου, την καταστροφή του περιβάλλοντος. Μια πλούσια συζήτηση ανοίγει και πάλι για τους στόχους και την προοπτική αυτού του κινήματος αλλά και για το πώς μπορεί να οργανωθεί και να φτάσει στην νίκη. Σ' αυτήν την προσπάθεια χρειαζόμαστε τα κόμματα και τι είδους κόμματα;

4,78 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τα τελευταία 5 τουλάχιστον χρόνια προβάλει ξανά σε ολόκληρο τον πλανήτη ένα νέο κίνημα, μαχητικό, πολύχρωμο και ενωτικό που διεκδικεί "έναν άλλο κόσμο" απαλλαγμένο από την ασυδοσία των αγορών, την φρίκη του πολέμου, την καταστροφή του περιβάλλοντος. Μια πλούσια συζήτηση ανοίγει και πάλι για τους στόχους και την προοπτική αυτού του κινήματος αλλά και για το πώς μπορεί να οργανωθεί και να φτάσει στην νίκη. Σ' αυτήν την προσπάθεια χρειαζόμαστε τα κόμματα και τι είδους κόμματα; Το φυλλάδιο που κρατάτε στα χέρια σας συγκεντρώνει τις απαντήσεις από την μεριά του ΣΕΚ, ενός κόμματος που πατώντας πάνω στην επαναστατική παράδοση του Λένιν, του Τρότσκι, της Ρόζας Λούξεμπουργκ, του Γκράμσι, έχει συμβάλει και συνεχίζει να δίνει όλες του τις δυνάμεις για την ανάπτυξη του κινήματος που παλεύει για την ανατροπή του καπιταλισμού.
Subtitle: 
Ο Λένιν στον 21ο αιώνα
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-7967-23-2
Book pages: 
46
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Πάνος Γκαργκάνας είναι διευθυντής της εφημερίδας "Εργατική Αλληλεγγύη". Από το Μαρξιστικό Βιβλιοπωλείο κυκλοφορεί το "Κόμμα, Τάξη, Κίνημα. Ο Λένινι στον 21ο αιώνα."

Subtitle: 
Ο Λένιν στον 21ο αιώνα
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-7967-23-2
Book pages: 
46
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο