Product

Κώδικες

Product

Κώδικες δεοντολογίας του χρηματοοικονομικού τομέα

Κώδικες αρχαίων Ελλήνων

Κωδικός:
104288
Manufacturer: 
Description: 

[...] Κατόπιν ιδιαιτέρως προσεκτικής και επίμονης έρευνας, συλλέξαμε τα λεγόμενα γνωστών και αγνώστων στο ευρύ κοινό Αγίων της Εκκλησίας μας, που αναφέρονται σε όσα ειπώθηκαν για το πρόσωπο του Κυρίου Υμών Ιησού Χριστού εκ των προγόνων μας προ της Ελεύσεως Του. Μαζί με τα λεγόμενα των Αγίων καταθέτουμε και τα όσα ειπώθηκαν εκ συγχρόνων μας Ιεραρχών και Ιερωμένων.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Κατόπιν ιδιαιτέρως προσεκτικής και επίμονης έρευνας, συλλέξαμε τα λεγόμενα γνωστών και αγνώστων στο ευρύ κοινό Αγίων της Εκκλησίας μας, που αναφέρονται σε όσα ειπώθηκαν για το πρόσωπο του Κυρίου Υμών Ιησού Χριστού εκ των προγόνων μας προ της Ελεύσεως Του. Μαζί με τα λεγόμενα των Αγίων καταθέτουμε και τα όσα ειπώθηκαν εκ συγχρόνων μας Ιεραρχών και Ιερωμένων. Επειδή τίποτα δεν γίνεται χωρίς αιτία, η αιτία της συγγραφής όσων ακολουθούν είναι εν πρώτοις να κάνουμε κοινωνούς ει δυνατόν περισσότερους με τα όσα ειπώθηκαν εκ των μεγάλων μας προγόνων για τον Ιησού Χριστό. Εν συνεχεία να κάνουμε γνωστό σε όλους ότι δεν ήταν όλοι οι πρόγονοι μας πιστοί στους δώδεκα "Θεούς" παρά μόνον οι αδαείς και αγράμματοι. Όλοι σχεδόν οι σοφοί της αρχαιότητας ήταν μονοθεϊστές προσδιορίζοντας μάλιστα όπως θα δούμε στη συνέχεια αρκετοί εξ αυτών το τρισυπόστατον του ενός Θεού που πίστευαν. Τούτο το είπαμε διότι μετά ιδιαιτέρας λύπης διαπιστώσαμε ότι σήμερα κάποιοι ευτυχώς ελαχιστότατοι συνάνθρωποι μας έπεσαν θύματα του αρχεκάκου όφεως και πιστεύουν σε δώδεκα "θεούς". Είναι μια ευκαιρία γι' αυτούς να αντιληφθούν δια της αναγνώσεως του πονήματος τούτου το λάθος των.
Book ISBN: 
960-8184-75-4
Book pages: 
343
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ιωάννης Παπαζήσης γεννήθηκε το 1967 στη Θεσσαλονίκη, πόλη στην οποία διαβοιεί έως σήμερα.
Κατάγεται εκ του χωρίου Κοκκινοπηλός Ολύμπου.
Οι σχολικές του γνώσεις δεν υπερβαίνουν αυτές του αποφοίτου Λυκείου.
Αφορμή για να στραφεί προς τις μη συμβατικές γνώσεις στάθηκε η πρώτη του επίσκεψη στο Άγιον Όρον το 1994. Έκτοτε μελέτησε πέραν των δύο χιλιάδων τόμων βιβλία.
Καρπός της μελέτης αυτής είναι πολλά άρθρα ως τώρα σε περιοδικά υψηλού επιπέδου γνώσης και ποιότητας όπως το "Αριστοτέλειον", "Ιστοριογνωσία", "Ελληνόραμα" και "Πολιτική Οικονομία"¨. Ήταν συνεργάτης του τηλεοπτικού διαύλου "Euro" και τώρα είναι συνεργάτης του τηλεοπτικού διαύλου "Εγνατία".
Είναι νυμφευμένος με την Αθανασία Σκορδίτη, και είναι ιδιωτικός υπάλληλος.

Book ISBN: 
960-8184-75-4
Book pages: 
343
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο