Product

Λίπανση κηπευτικών

Product

Λίπασμα για τα χρυσάνθεμα

Λίπανση των καλλιεργιών και μέθοδοι προσδιορισμού

Κωδικός:
156477
Description: 

Η περιεχόμενη ύλη αποσκοπεί να εφοδιάσει με γνώσεις εύχρηστες κατά την επίλυση προβλημάτων σχετικών με την επιλογή της λίπανσης μιας συμβατικής ή και εναλλακτικής (βιολογικής) καλλιέργειας.

Τα θέματα αναπτύσσονται κατά τρόπο ώστε να γίνει κατανοητό πως η λίπανση των καλλιεργειών με τις σημερινές συνθήκες άσκησης της γεωργίας, επιτυγχάνει το καλύτερο αποτέλεσμα όταν ο σχεδιασμός της λίπανσης επιδιώκει μακροχρόνια τη συντήρηση της γονιμότητας και ειδικότερα σε πλαίσια προγραμμάτων αμειψισποράς. Εδώ αποβλέπουν και τα περιεχόμενα υπολογιστικά παραδείγματα.

Περιεχόμενα:

20,18 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η περιεχόμενη ύλη αποσκοπεί να εφοδιάσει με γνώσεις εύχρηστες κατά την επίλυση προβλημάτων σχετικών με την επιλογή της λίπανσης μιας συμβατικής ή και εναλλακτικής (βιολογικής) καλλιέργειας. Τα θέματα αναπτύσσονται κατά τρόπο ώστε να γίνει κατανοητό πως η λίπανση των καλλιεργειών με τις σημερινές συνθήκες άσκησης της γεωργίας, επιτυγχάνει το καλύτερο αποτέλεσμα όταν ο σχεδιασμός της λίπανσης επιδιώκει μακροχρόνια τη συντήρηση της γονιμότητας και ειδικότερα σε πλαίσια προγραμμάτων αμειψισποράς. Εδώ αποβλέπουν και τα περιεχόμενα υπολογιστικά παραδείγματα. Περιεχόμενα: Η Θρέψη των Φυτών Λίπανση των Καλλιεργειών Ειδική Λιπασματολογία Φυτά Μεγάλης Καλλιέργειας Λίπανση δενρωδών καλλιεργειών Λίπανση των Κηπευτικών Λίπανση, Ποιότητα Παραγωγής και Περιβάλλον
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-411-697-5
Book pages: 
286
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-411-697-5
Book pages: 
286
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο