Product

Λασκώ

Product

Λάσπη

Λασόμπρα

Κωδικός:
84841
Description: 

Η Λουσίτα, βαμπίρ-φονιάς και απείθαρχο τέκνο του πανούργου Καρδιναλίου Μονκάντα, κυνηγά έναν αρχιεπίσκοπο του Σάμπατ, ηγέτη του κατακτητικού πολέμου της σέκτας στην Ανατολική Ακτή. Αν πετύχει στην αποστολή της, τότε οι μυστηριώδεις προστάτες της θα την πληρώσουν αδρά. Εάν αποτύχει... όμως η Λουσίτα δεν αποτυχαίνει ποτέ.

9,90 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η Λουσίτα, βαμπίρ-φονιάς και απείθαρχο τέκνο του πανούργου Καρδιναλίου Μονκάντα, κυνηγά έναν αρχιεπίσκοπο του Σάμπατ, ηγέτη του κατακτητικού πολέμου της σέκτας στην Ανατολική Ακτή. Αν πετύχει στην αποστολή της, τότε οι μυστηριώδεις προστάτες της θα την πληρώσουν αδρά. Εάν αποτύχει... όμως η Λουσίτα δεν αποτυχαίνει ποτέ. Ο Τάλλεϋ, ναΐτης του Σάμπατ, περιβόητος δολοφόνος και ορκισμένος σωματοφύλακας των αρχιεπισκόπων, έχει καθήκον να την εμποδίσει... εάν βεβαίως μπορέσει να ανακαλύψει ποιος αρχιεπίσκοπος είναι ο στόχος της. Ο Μονκάντα έχει διατάξει τον Τάλλεϋ να ανακαλύψει ποιος προσέλαβε τη Λουσίτα και να σταματήσει το άσωτο τέκνο του χωρίς να το βλάψει. Είναι κάτι αδύνατο, αλλά ο Τάλλεϋ δεν αποτυχαίνει ποτέ. Κι έτσι, δύο από τα πιο ανελέητα και αποτελεσματικά τέρατα που γέννησε ποτέ η πατριά των σκιών πρόκειται να αντιμετωπίσουν το ένα το άλλο σε ένα χορό αίματος και θανάτου. Κάποιος πρόκειτα να μάθει τι θα πει ήττα...
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8167-10-8
Book pages: 
269
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Richard Dansky συμμετείχε στην ομάδα συγγραφής του "Vampire: The dark ages" και του "Kindred of the East" για λογαριασμό της White Wolf Game Studios. Έχει γράψει για διάφορα περιοδικά -από το "Folk Tales" μέχρι το "Lovecraft Studies". Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Wesleyan με Master's από το Κολέγιο της Βοστόνης, ο Ρίτσαρντ έχει επίσης δημιουργήσει το "Wraith: The oblivion" και το "Minds eye theater" για λογαριασμό της White Wolf. Το "Λασόμπρα" είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8167-10-8
Book pages: 
269
Book Dimensions: 
20χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο