Product

Λεξικό ζυμαρικών

Product

Λεξικό θεατρικών όρων

Λεξικό ηλεκτρονικής ηλεκτρολογίας

Κωδικός:
88020
Description: 

Το λεξικό "Ηλεκτρονικής-ηλεκτρολογίας", αποτελεί προϊόν πολυετούς προσπάθειας για τη συλλογή λέξεων και εννοιών που χρησιμοποιούνται τόσο από τεχνικούς όσο και από εκπαιδευτικούς. Το λεξικό, εκτός από τους βασικούς όρους Ηλεκτρονικής και Ηλεκτρολογίας συμπεριλαμβάνει και όρους πληροφορικής, ρομποτικής, αυτοματισμού, υπολογιστών, τηλεπικοινωνιών και διαδικτύου.
Στο τέλος του έργου παρατίθενται Παραρτήματα με συντμήσεις, αριθμητικό λεξιλόγιο και συστήματα μονάδων.

46,01 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το λεξικό "Ηλεκτρονικής-ηλεκτρολογίας", αποτελεί προϊόν πολυετούς προσπάθειας για τη συλλογή λέξεων και εννοιών που χρησιμοποιούνται τόσο από τεχνικούς όσο και από εκπαιδευτικούς. Το λεξικό, εκτός από τους βασικούς όρους Ηλεκτρονικής και Ηλεκτρολογίας συμπεριλαμβάνει και όρους πληροφορικής, ρομποτικής, αυτοματισμού, υπολογιστών, τηλεπικοινωνιών και διαδικτύου. Στο τέλος του έργου παρατίθενται Παραρτήματα με συντμήσεις, αριθμητικό λεξιλόγιο και συστήματα μονάδων. Ως βασικό βοήθημα, απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, φοιτητές, τεχνικούς, επιστήμονες και εκπαιδευτικούς και είναι συνταγμένο με εύληπτο τρόπο ώστε να γίνεται κατανοητό απ' όλους.
Subtitle: 
Αγγλοελληνικό, ελληνοαγγλικό
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-239-763-2
Book pages: 
1405
Book Dimensions: 
17χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Δημήτρης Ρήγας είναι ηλεκτρονικός και εργάζεται στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης από το 1975. Έχει συγγράψει πλήθος βιβλίων, που αναφέρονται στην Ηλεκτρονική καθώς και διάφορα βιβλία που αναφέρονται στους υπολογιστές. Επίσης, έχει μεταφράσει τα βιβλία Ηλεκτρονικές κατασκευές, Εφηρμοσμένα Ηλεκτρονικά, Το Μεγάλο Λεξικό Ηλεκτρονικής Ηλεκτρολογίας.

Subtitle: 
Αγγλοελληνικό, ελληνοαγγλικό
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-239-763-2
Book pages: 
1405
Book Dimensions: 
17χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο