Product

Λεξικό ρημάτων της αρχαίας ελληνικής γλώσσας

Product

Λεξικό ρουμελιώτικης λαϊκής γλώσσας

Λεξικό ρημάτων της νέας ελληνικής

Κωδικός:
166747
Description: 

Το "Λεξικό Ρημάτων της Νέας Ελληνικής" αποτελεί έναν πολύτιμο συνεργάτη για τους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Είναι ένα εργαλείο γνώσης που θα τους βοηθήσει στην καλύτερη χρήση και την "κατάκτηση" της ελληνικής γλώσσας.

Περιλαμβάνει τη θεωρία του ρήματος (τις διαθέσεις, τις φωνές, τις εγκλίσεις και τους χρόνους, τον τρόπο σχηματισμού και κλίσης των ρημάτων σε όλους τους χρόνους ανά συζυγία, καθώς και κατάλογο ανώμαλων ρημάτων), ερμηνείες-σημασίες, συνώνυμα, αντώνυμα, παράγωγα, ομόρριζα, σύνθετα, αρχικούς χρόνους, πίνακες κλίσης ρημάτων.

11,43 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το "Λεξικό Ρημάτων της Νέας Ελληνικής" αποτελεί έναν πολύτιμο συνεργάτη για τους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Είναι ένα εργαλείο γνώσης που θα τους βοηθήσει στην καλύτερη χρήση και την "κατάκτηση" της ελληνικής γλώσσας. Περιλαμβάνει τη θεωρία του ρήματος (τις διαθέσεις, τις φωνές, τις εγκλίσεις και τους χρόνους, τον τρόπο σχηματισμού και κλίσης των ρημάτων σε όλους τους χρόνους ανά συζυγία, καθώς και κατάλογο ανώμαλων ρημάτων), ερμηνείες-σημασίες, συνώνυμα, αντώνυμα, παράγωγα, ομόρριζα, σύνθετα, αρχικούς χρόνους, πίνακες κλίσης ρημάτων.
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-493-071-0
Book pages: 
479
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-493-071-0
Book pages: 
479
Book Dimensions: 
17χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο