Product

Λογική

Product

Λογική

Λογική

Κωδικός:
114484
Αuthor: 
Description: 

Συχνά αντιλαμβανόμαστε τη Λογική ως ένα αντικείμενο για μυημένους, που έχει ελάχιστη σχέση με την υπόλοιπη φιλοσοφία, και ακόμη λιγότερη με την πραγματική ζωή. Ο Graham Priest, σε αυτή τη γλαφυρή και κατανοητή εισαγωγή, δείχνει πόσο λανθασμένη είναι αυτή η άποψη. Εξερευνά τις φιλοσοφικές ρίζες του αντικειμένου, εξηγώντας πως η νεότερη τυπική λογική εξετάζει θέματα που εκτείνονται από την ύπαρξη του Θεού και την πραγματικότητα του χρόνου έως τα παράδοξα της αυτοαναφοράς, της μεταβολής και της πιθανότητας.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Συχνά αντιλαμβανόμαστε τη Λογική ως ένα αντικείμενο για μυημένους, που έχει ελάχιστη σχέση με την υπόλοιπη φιλοσοφία, και ακόμη λιγότερη με την πραγματική ζωή. Ο Graham Priest, σε αυτή τη γλαφυρή και κατανοητή εισαγωγή, δείχνει πόσο λανθασμένη είναι αυτή η άποψη. Εξερευνά τις φιλοσοφικές ρίζες του αντικειμένου, εξηγώντας πως η νεότερη τυπική λογική εξετάζει θέματα που εκτείνονται από την ύπαρξη του Θεού και την πραγματικότητα του χρόνου έως τα παράδοξα της αυτοαναφοράς, της μεταβολής και της πιθανότητας. Ο Graham Priest είναι καθηγητής φιλοσοφίας στο πανεπιστήμιο του Queensland (Αυστραλία). Ήταν επίσης καθηγητής στα πανεπιστήμια St. Andrews και Western Australia.
Subtitle: 
Η εποχή μας σε 15 λέξεις
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-442-618-4
Book pages: 
144
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Graham Priest είναι καθηγητής φιλοσοφίας στο πανεπιστήμιο του Queensland (Αυστραλία). Ήταν επίσης καθηγητής στα πανεπιστήμια St. Andrews και Western Australia.

Subtitle: 
Η εποχή μας σε 15 λέξεις
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-442-618-4
Book pages: 
144
Book Dimensions: 
18χ12
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο