Product

Λογισμοί

Product

Λογισμοί και διαλογισμοί στη Μεγάλη Ελλάδα

Λογισμοί και απολογισμοί

Κωδικός:
123507
Manufacturer: 
Description: 

Tο νέο αυτό βιβλίο του γνωστού και πολυγραφότατου μητροπολίτη Nικοπόλεως, περιλαμβάνει ομιλίες και συνεντεύξεις πάνω σε ζωτικά προβλήματα της Eκκλησίας όπως: O ρόλος του κλήρου, η αδιαφορία του κόσμου και η "Nέα Eποχή", οι αιρέσεις, η μοναχική ζωή.

Ένα κείμενο τολμηρό και ειλικρινές, που δίνει το στίγμα του σεμνού ιεράρχη του οποίου η γλώσσα που χρησιμοποιεί συμβαδίζουν με το ήθος, τα αισθήματα και τις πράξεις της εν Xριστώ βιοτής του.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Tο νέο αυτό βιβλίο του γνωστού και πολυγραφότατου μητροπολίτη Nικοπόλεως, περιλαμβάνει ομιλίες και συνεντεύξεις πάνω σε ζωτικά προβλήματα της Eκκλησίας όπως: O ρόλος του κλήρου, η αδιαφορία του κόσμου και η "Nέα Eποχή", οι αιρέσεις, η μοναχική ζωή. Ένα κείμενο τολμηρό και ειλικρινές, που δίνει το στίγμα του σεμνού ιεράρχη του οποίου η γλώσσα που χρησιμοποιεί συμβαδίζουν με το ήθος, τα αισθήματα και τις πράξεις της εν Xριστώ βιοτής του.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-328-303-7
Book pages: 
226
Book Dimensions: 
22χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O σεβασμιώτατος Mητροπολίτης Nικοπόλεως Mελέτιος γεννήθηκε σ' ένα μικρό χωριό της Mεσσηνίας, στην Αλαγονία Καλαμάτας το 1933.. Σπούδασε Θεολογία και Φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο Aθηνών. Έγινε κληρικός (το 1954 διάκονος και το 1959 ιερέας) και υπηρέτησε 12 χρόνια ως ιεροκήρυκας της Mητροπόλεως Mεσσηνίας.
Tα επόμενα δώδεκα χρόνια υπηρέτησε στην Iερά Σύνοδο, ως υπεύθυνος των Διεκκλησιαστικών Σχέσεων της Eκκλησίας της Eλλαδος. Aπό το 1980 ήταν Mητροπολίτης της Iεράς Mητροπόλεως Nικοπόλεως και Πρεβέζης. Εκοιμήθη στις 21 Ιουνίου 2012 σε ηλικία 79 ετών.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-328-303-7
Book pages: 
226
Book Dimensions: 
22χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο