Product

Μάγια η μέλισσα: Αστεία μελισσοκαμώματα

Product

Μάγια και δαιμονισμός

Μάγια και Αζτέκοι

Κωδικός:
74892
Αuthor: 
Description: 

Το έργο αυτό επιτρέπει στους αναγνώστες να εξερευνήσουν έναν χαμένο κόσμο, ο οποίος σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις είναι ακόμη γεμάτος μυστήριο. Στις τεράστιες εκτάσεις της Κεντρικής Αμερικής αναπτύχθηκαν διάφοροι λαοί και πολιτισμοί, όπως οι Ολμέκοι, οι Μάγια, οι Τολτέκοι και οι Αζτέκοι, οι οποίοι έφτασαν σε υψηλά επίπεδα πολιτισμού και, πριν καταστραφούν από τους Κονκισταδόρες, παρήγαγαν υψηλού επιπέδου αρχέγονες μορφές τέχνης και αρχιτεκτονικής και διακρίνονταν σε πεδία όπως τα μαθηματικά και η αστρονομία.

91,04 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το έργο αυτό επιτρέπει στους αναγνώστες να εξερευνήσουν έναν χαμένο κόσμο, ο οποίος σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις είναι ακόμη γεμάτος μυστήριο. Στις τεράστιες εκτάσεις της Κεντρικής Αμερικής αναπτύχθηκαν διάφοροι λαοί και πολιτισμοί, όπως οι Ολμέκοι, οι Μάγια, οι Τολτέκοι και οι Αζτέκοι, οι οποίοι έφτασαν σε υψηλά επίπεδα πολιτισμού και, πριν καταστραφούν από τους Κονκισταδόρες, παρήγαγαν υψηλού επιπέδου αρχέγονες μορφές τέχνης και αρχιτεκτονικής και διακρίνονταν σε πεδία όπως τα μαθηματικά και η αστρονομία. Με ζωντανό και σύγχρονο κείμενο, εκατοντάδες υπέροχες φωτογραφίες που συνοδεύονται από αναλυτικές επεξηγήσεις, εκπληκτικές έγχρωμες αναπαραστάσεις και δεκάδες σχέδια από αρχαιολογικές τοποθεσίες, παρέχει μια λεπτομερή γενική εικόνα για όλα όσα έχουν ανακαλυφθεί μέχρι τώρα σχετικά με αυτούς τους ασυνήθιστους λαούς.
Subtitle: 
Ιστορία και πολιτισμός των προκολομβιανών λαών του αρχαίου Μεξικού
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-7927-55-9
Book pages: 
292
Book Dimensions: 
36χ27
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Μαρία Λονγκένα σπούδασε αρχαία ιστορία στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια και έγραψε τη διατριβή της για την προκολομβιανή ιστορία και τον πολιτισμό της Αμερικής. Πραγματοποίησε μελέτες σε συλλογές αντικειμένων από το προκολομβιανό Περού στο Μουσείο Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας, στο Μουσείο Ανθρωπότητας στο Παρίσι και στο Βασιλικό Μουσείο Τέχνης και Ιστορίας στις Βρυξέλλες. Έχει συνεργαστεί σε πολλές εκθέσεις που ασχολήθηκαν με την προκολομβιανή αρχαιολογία και έχει ειδικευτεί στις θρησκείες και στις ιερές γραφές του αρχαίου Περού και του αρχαίου Μεξικού. Έχει γράψει τα έργα "Ιερές γραφές των Μάγια" και "Αρχαίο Μεξικό".

Subtitle: 
Ιστορία και πολιτισμός των προκολομβιανών λαών του αρχαίου Μεξικού
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-7927-55-9
Book pages: 
292
Book Dimensions: 
36χ27
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο